Samen verkopen: boerderijwinkels in de stad

Hoe dan?

Samen verkopen: boerderijwinkels in de stad

 

 

Dit onderzoek biedt een uitgebreide analyse van de opzet en uitdagingen van gezamenlijke boerderijwinkels in de stad, aan de hand van relevante wet- en regelgeving, praktijkvoorbeelden en leerervaringen.

Wet- en regelgeving (p. 9-14): Overzicht van regels rond o.a. bestemmingsplan, vergunningen, voedselhygiëne, alcoholverkoop en aansprakelijkheid.
Praktijkvoorbeelden (p. 15-19): Beschrijving van drie initiatieven – De Groene Marke, Puur Lokaal en Ut Rooie Bietje – met aandacht voor hun samenwerkingsverband, succesfactoren en leerervaringen.
Groepsdiscussie (p. 21-23): Verslag van een gesprek met de initiatiefnemers over gedeelde inzichten.
Conclusie (p.24-25): Samenvatting van de belangrijkste leerpunten voor stadsboerderijwinkels.

Bekijk het hier

samen_verkopen_boerderijwinkel_in_de_stad-wageningen_university_and_research_338477