Disclaimer

Disclaimer

Alle informatie op deze site is met zorg geplaatst. Vanuit het Programma Boer&Buur met Natuur van de Natuur en Milieufederaties doen we ons uiterste best om deze informatie nauwkeurig, feitelijk juist en actueel te houden. Grote zorgvuldigheid wordt betracht bij de samenstelling van achtergronddocumenten.

Ondanks deze voortdurende aandacht voor de kwaliteit kan het voorkomen dat u verouderde of verkeerde informatie aantreft. In deze gevallen stellen wij het op prijs als u ons hiervan op de hoogte wilt stellen door een e-mail te sturen via deze link.

Informatie, suggesties voor verbetering en andere berichtgevingen dieĀ  Boer&Buur met Natuur ontvangt naar aanleiding van de website worden als niet-vertrouwelijk beschouwd en kunnen als bedoeld door Boer&Buur met Natuur gebruikt worden zonder dat daar toestemming voor nodig is.

Boer&Buur met Natuur behoudt zich het recht voor de informatie op de website te herzien zonder aankondiging.

In geen enkel geval is Boer&Buur met Natuur aansprakelijk voor enig directe of indirecte schade die voortkomt uit of verband houdt met het gebruik van de informatie op deze website.