Zuidbos Biologische Kwekerij

Zuidbos Biologische Kwekerij

Biologische kwekerij Zuidbos is een kleinschalig biologisch tuinbouwbedrijf met een EKO keurmerk. Op jaarbasis worden er ongeveer 60 tot 70 verschillende gewassen geteeld in de volle grond en in de koude kas.

Adres

Zuid Bosweg 17

4317 AP Noordgouwe

Biologische kwekerij

Biologische kwekerij Zuidbos is een kleinschalig biologisch tuinbouwbedrijf. Op jaarbasis worden er ongeveer 60 tot 70 verschillende gewassen geteeld. Binnen het totaalareaal van 2,8 hectare is 1,5 hectare volle grond groenteteelt en 2000 m² (koude) kas. Gebouwen, weiden, randen en paden nemen de rest van de grond in beslag.

Het fruit en de groenten die worden geteeld, kan je op verschillende manieren kopen. Zo is er verkoop via de handel, de website, boerderijabonnementen, én de eigen groentewinkel.

Groentewinkel

Op het terrein bevindt zich een groentewinkel met een ruim assortiment groenten en fruit. In eerste instantie worden er producten van eigen land verkocht, maar deze worden aangevuld met producten van collega’s uit de regio. Daarnaast verkopen ze producten uit alle delen van de wereld om een zo diep en breed mogelijk assortiment te kunnen aanbieden.

De winkel is in vele opzichten uniek. Je kunt er gratis parkeren, er zijn dagverse producten die eventueel speciaal voor jou geoogst kunnen worden, én je kunt er boodschappen doen te midden van de ambiance van het Zeeuwse platteland. Wie wil dat nou niet!

Contact

Zuid Bosweg 17
4317 AP Noordgouwe

Tel: +31 111 406055
info@zuidbos.nl

Openingstijden

Woe t/m vr: 09.00-17.00 uur.
Za: 09.00-16.00 uur.

Kijk voor meer informatie op de website.