Zorgboerderij De Weide Blik

Zorgboerderij De Weide Blik

Zorgboerderij De Weide Blik biedt zorg op maat voor mensen van verschillende leeftijden. Deelnemers kunnen hier veilig werken aan hun problemen terwijl zij hun dag nuttig besteden met het werken in de winkel of het maken van verschillende producten.

Adres

Friesestraatweg 15a

9831 TB Aduard

De Weide Blik

De Weide Blik is een biologische zorgboerderij en leer-werkbedrijf. Hier vinden mensen van verschillende leeftijden (15 jaar en ouder) en met uiteenlopende zorgvragen een zinvolle werkplek op maat. Ze bieden hier echter meer dan alleen een zinvolle dagbesteding. Ze zorgen voor ritme en structuur, vormen een sociale gemeenschap en zorgen altijd voor persoonlijke en positieve begeleiding.

De Weide Blik kiest hierbij bewust voor kleinschaligheid. Deelnemers en vaste medewerkers vormen een overzichtelijke gemeenschap. Zo kunnen deelnemers zich veilig ontwikkelen, samenwerken en van elkaar leren!

Verkoop producten

Op beide locaties van De Weide Blik (in Aduard en Hoogkerk) verkopen deelnemers zelfgemaakte banken, plantenbakken, en meer. Op de boerderij in Aduard verkopen ze daarnaast zelf geteelde groenten en vlees. Ook leveren ze bestellingen in opdracht, zowel voor particulieren als bedrijven. Kijk op Facebook voor het meest actuele aanbod.

Zorgmogelijkheden

Ze bieden in Aduard vier dagen per week dagbesteding aan; van maandag tot en met donderdag. In Hoogkerk (Groningen) is dit drie dagen per week, van dinsdag tot en met donderdag.

Contact

Friesestraatweg 15a
9831 TB Aduard

En:

Leegeweg 6
9745 CP Groningen

info@zorgboerderijdeweideblik.nl
Tel: 050 4031540

Openingstijden winkel

Aduard: ma t/m do van 09.45 tot 15.30 uur.
Hoogkerk: di t/m do van 09.45 tot 15.30 uur.

Ga voor meer informatie naar www.zorgboerderijdeweideblik.nl.