Zelfoogsttuin de Brouwketel

Zelfoogsttuin de Brouwketel

Zelfoogsttuin de Brouwketel ligt in de prachtige Huissense uiterwaarden. Met een abonnement kun je er van mei t/m december zelf je groenten oogsten. Krakend vers en kiezen wat jij lekker vindt.

Adres

Brouwketel 1

6851 ZX Huissen

Duurzame teelt

Op de akker van Landgoed de Brouwketel vind je de zelfoogsttuin van tuinster Vivian.  Alle gewassen zijn duurzaam geteeld. Biologische zaden en planten, handmatige bestrijding, en ruimte voor de natuur. Gezond en goed voor het milieu!

Op de tuin staan ook minder alledaagse gewassen. Die liggen niet in de winkel omdat je ze alleen kraakvers kunt eten of kleinschalig kunt telen. maar zelf oogsten kan wel!

Abonnement

Met een abonnement op de zelfoogsttuin kun je het hele seizoen groenten, kruiden en bloemen oogsten, 7 dagen in de week en 24 uur per dag. Het aanbod wisselt met het seizoen mee en bestaat uit meer dan 60 verschillende groentes, diverse keukenkruiden en een kleurig aanbod aan snijbloemen.

Het oogstseizoen loopt van mei tot minimaal december. Het aanbod is dan voldoende om dagelijks van te kunnen eten. In januari en februari kun je oogsten zolang de voorraad strekt.

Contact en meer informatie

Er is nog plek voor nieuwe abonnees. Je kunt je daarvoor aanmelden op de website

Zelfoogsttuin de Brouwketel

Brouwketel 1

6851ZX Huissen

info@landgoeddebrouwketel.nl

www.landgoeddebrouwketel.nl