Zeeuws Hof – Boerderij en minicamping

Zeeuws Hof - Boerderij en minicamping

Zeeuws Hof is een biologisch groenteteeltbedrijf met een minicamping aan de rand van het mooie dorpje Biggekerke. René, Cindy en de kinderen wonen en werken al vele jaren met plezier op deze mooie plek in Zeeland.

Adres

Zoutelandseweg 9

4373 AM Biggekerke

De boerderij

Zeeuws Hof is een biologisch groenteteeltbedrijf met een minicamping. Rond de boerderij liggen de akkers met daarop een diversiteit aan heerlijke biologische producten zoals bloemkool, broccoli, pompoenen, rode bieten, bleekselderij, knolselderij en nog veel meer. Deze producten worden door heel Europa afgezet en zijn in het seizoen ook te koop in het groentekraampje voor de schuur.

De Minicamping

De minicamping ligt recht achter de boerderij en heeft 15 ruime plaatsen voorzien van stroom (6 amp) die afgescheiden worden door laurierhagen. Aan het begin van de camping staat het toiletgebouw. In het toiletgebouw zijn 4 ruime douches, 5 wc’s, 1 urinoir en ruime wastafels. Ook is er een wasmachine en een droger aanwezig.

Naast het toiletgebouw is een speeltuintje voor kinderen. Aan de achterkant van de camping kijk je uit over de landerijen en heb je een prachtig zicht op de molen van Biggekerke en de stad Middelburg. Daarbij is er gratis WiFi en zijn huisdieren er in overleg toegestaan. Een prachtige plek om van het Zeeuwse landschap te genieten!

De omgeving

Zeeuws hof ligt tussen Zoutelande, Middelburg, Vlissingen en Domburg in. De duinen en het strand liggen op nog geen 2 kilometer afstand en rond het dorp ligt een bosrijke omgeving waar je diverse mogelijkheden hebt om te fietsen en te wandelen.

Contact

Zoutelandseweg 9
4373 AM Biggekerke

info@zeeuwshof.nl
Tel: 0118 643 431

Voor vragen of reserveringen kan je ook gebruik maken van het formulier op de website.

Ga voor meer informatie over Zeeuws Hof naar www.zeeuwshof.nl.