Yalla Yalla Foodbar – restaurant

Yalla Yalla Foodbar - restaurant

Yalla Yalla Foodbar is te vinden in hartje Den Bosch. Het is een kleinschalig en gastvrij restaurant waar de smaken uit het Midden-Oosten vers en ambachtelijk worden bereid. Geniet van de Arabische keuken!

Adres

Postelstraat 4

5211 EA 's-Hertogenbosch

Yalla Yalla Foodbar

Heb je altijd al eens de veelzijdigheid van de Arabische keuken willen ontdekken? En de lekkerste hummus en falafel uit de stad willen proeven? De multiculturele koks van Yalla Yalla Foodbar staan zeven dagen per week voor je klaar om je verrassende nieuwe smaakcombinaties te laten proeven. Je kunt aanschuiven voor een verse lunch in de weekenden, voor een gezellig borrel met Arabische wijnen en mezze (Arabische gerechtjes) en/ of voor een diner: Shared dining.

Yalla Yalla betekent ‘kom op’ in het Arabisch. Ze komen op voor het welzijn van de dieren en het milieu. Daarom koken ze 80% plantaardig en gebruiken ze altijd seizoensgebonden groenten en producten. De opties aan vegetarisch en veganistische gerechten zijn divers en ze denken graag met je mee om iedereen te laten verrassen met lekkere smaken uit het Midden-Oosten.

Samen eten en delen

Het geheim van de Arabische keuken is samen eten en samen delen. Door over en weer van elkaars bord te proeven, ontstaat er gezelligheid en verbinding. Vanuit deze gedachten biedt Yalla Yalla het Shared Dining verrassingsmenu aan: een bijzonder eetervaring waarbij je eettafel wordt omgetoverd tot een rijkgevuld Midden-Oostenfestijn met een Nederlandse twist.

Het shared dining-bestaat uit een scala aan kleurrijke gerechten die je kunt proeven en delen. Ze vertellen niet wat voor hapjes je krijgt, dus het is belangrijk dat je durft te proeven. Volgens Yalla Yalla maak je op deze manier het beste kennis met de Arabische keuken.

Nog ruimte voor een dessert? Ook dan zit je hier goed. Ze hebben namelijk heerlijke veganistische desserts!

Contact

Postelstraat 4
5211 EA ‘s-Hertogenbosch

info@yallayallafoodbar.nl
Tel: 073-7508872

Openingstijden

Ma t/m zo: 13.00 – 22.00 uur.

Geen zin om te koken of wil je je gasten thuis verrassen met Arabische gerechten? Kies dan voor take-away of laat het eten thuis bezorgen via Delivroo of Thuisbezorgd!

Kijk voor meer informatie op www.yallayallafoodbar.nl.