Welkomboerderij Onstaheerd Sauwerd

Welkomboerderij Onstaheerd Sauwerd

In het prachtige Reitdiepdal, net boven Groningen, ligt de biologische boerderij de Onstaheerd. De Onstaheerd is een gemengd bedrijf met vleesvee en akkerbouw waar in het ritme van de seizoenen veel te beleven is!

Adres

Singelweg 2

9771 BC Sauwerd

Aandacht voor kwaliteit

Een goed stuk vlees, een pure smaak en een eerlijke prijs. Dat kenmerkt de boerderijwinkel. In de winkel bieden ze biologisch vlees aan. Een groot deel komt rechtstreeks van de eigen boerderij en dit wordt aangevuld met vleeswaren van andere biologische boerderijen. Bij de Onstaheerd is er daardoor keuze uit een assortiment van ruim 60 verschillende soorten biologisch vlees, van rundvlees en varkensvlees tot lamsvlees en kip.

Plek voor ontwikkeling

Van oudsher komen er al mensen op de boerderij om in een ontspannen sfeer mee te helpen. Het woord zorgboerderij bestond nog niet, maar deze mensen hadden zeker baat bij de werkzaamheden op de Onstaheerd. Het gaf hen een gevoel van nuttig bezig zijn, een bijdrage leveren aan het werk op de boerderij.

Vele jaren later is het idee nog steeds hetzelfde. Nu wordt er alleen extra tijd en aandacht die genomen om samen stappen te maken onder professionele begeleiding. Deze stappen kunnen binnen verschillende trajecten genomen worden en dit allemaal in een uitdagende en inspirerende omgeving van de biologische boerderij.

Winkel en recreatie

In de winkel van Onstaheerd vind je veel lekkere en biologische producten voor een mooie prijs. Maar dat is het niet het enige wat er hier te doen is. Onstaheerd biedt ook locatie verhuur aan voor grote groepen en ze geven ze zelfs les in paardrijden. De paarden zijn niet alleen om op te rijden, maar hebben ook een therapeutische werking. Op de Onstaheerd is er de mogelijkheid om met behulp van paarden te groeien in je ontwikkeling. Paarden zijn namelijk sensitief en communiceren met lichaamstaal. Ze laten zien hoe jij je voelt en reageren daarop. Zodoende kom je vrij snel achter de wortel van de problemen die zich bij jou voordoen. Naast het verwerven van inzichten, kunnen paarden ook helpen bij het verwerven van nieuw gedrag. Ze laten je onmiddellijk zien wat jouw gedrag doet met anderen.

Contact

Singelweg 2
9771 BC Sauwerd

petra@onstaheerd.nl
Tel: 06-13151921

Openingstijden

Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur of een andere dag op afspraak.

Kijk voor meer informatie op www.onstaheerd.nl.