Voedselbron Graauw

Voedselbron Graauw

Voedselbron Graauw wil een mooie plek creëren waar mensen zich prettig voelen. Een plek waar je je hoofd leeg kunt maken en kunt ontspannen om weer even op te laden. Ook kan je hier de heerlijke biologische groenten en fruit proeven die rechtstreeks uit eigen bodem komen.

Adres

Dwarsstraat 9

4569 PB Graauw

Voedselbos

Voedselbossen worden steeds populairder en ook bij voedselbron Graauw is er eentje te vinden. Hier wordt eten op verschillende lagen gekweekt door het gebruik van natuurlijke processen, dus zonder het gebruik van kunstmest of chemische middelen. Het principe van het voedselbos is het nabootsen van bos-ecologische-processen met eetbare soorten. Een voedselbos zorgt voor levende, gezonde bodems en bijbehorende producten. Daarbij zorgt het ook voor een toenemende biodiversiteit. Omdat in een voedselbos op alle lagen voedsel groeit, is er gedurende het hele jaar allerlei voedsel te vinden. Noten, fruit, groente en eetbare bladeren bijvoorbeeld. Voedselbossen zijn daarmee een echte meerwaarde voor de mens, de natuur en de aarde.

Bij het voedselbos hoort ook lekker eten. Er worden regelmatig tables d’hôtes georganiseerd, wat heerlijke diners zijn bestaande uit verse producten uit de streek. Samen genieten aan lange tafels bezorgt je een onvergetelijke herinnering.

Overnachten

In luxe stijl kamperen tussen een mooi landschap van akkers en natuur? Dat is mogelijk bij Voedselbron Graauw. Zo kun je overnachten in een van de safaritenten te midden van de fruitboomgaard, of gaan voor een verblijf in de karakteristieke boerderij. Hier kan je met meerdere mensen genieten van een ruim huis met vanaf de veranda uitzicht op de polders. En zodra je het koud krijgt, stap je zo je privé sauna binnen.

Aanschuifdiners

Naast de logeermogelijkheden organiseert Voedselbron Graauw ook heerlijke, bourgondische aanschuifdiners. Volg hun sociale media om hierover meer te weten te komen.

Contact

Dwarsstraat 9
4569 PB Graauw

info@voedselbrongraauw.nl
Tel: 06-25170364

Openingstijden

Za: 09.00 – 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie op: www.voedselbrongraauw.nl.