Vleesboerderij Van Trijp

Vleesboerderij Van Trijp

Vlak buiten het dorpje Schijf houden André en Adriaan op hun boerenbedrijf een familiekudde Blonde d’ Aquitaine koeien en Tamworth scharrelvarkens.

Adres

De Berg 7

4721 SG Schijf

Diervriendelijk en Duurzaam

Wij hechten veel waarde aan dierwelzijn en biodiversiteit: elke dag zetten wij ons met veel passie in om de dieren en ons stukje natuur- en landschap zo liefdevol mogelijk te verzorgen.

We passen een natuurinclusieve bedrijfsvoering toe: op ons bedrijf worden geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen gebruikt, de kalfjes mogen bij hun eigen moeder blijven, de koeien grazen in natuurgebieden en lopen minimaal 9 maanden per jaar buiten. Onze scharrelvarkens lopen jaarrond buiten in het zand en hebben hun modderpoel om af te koelen. ’s Winters hebben alle dieren toegang tot hun binnenverblijf waar ze in het stro liggen.

U kunt op de boerderij terecht voor een heerlijk en betaalbaar stukje vlees van eigen koeien en varkens. Daarnaast verkopen wij ook kippenvlees van een andere boerderij. De dieren worden op een zo natuurlijk mogelijke manier gehouden: varkens wroeten in de modder en koeien grazen samen met hun eigen kalfjes in natuurgebied de Oude Buisse Heide. De dieren groeien langzaam en daardoor vlees is het vlees botermals en vol van smaak!

 

Een kleinschalige boerderij, mét winkel

Op onze kleinschalige boerderij worden runderen gehouden van het ras Blonde d’Aquitaine en Tamworth scharrelvarkens. Het vlees van deze dieren verkopen we in onze eigen boerderijwinkel.

U kunt op de boerderij terecht voor een heerlijk en betaalbaar stukje vlees van eigen koeien en varkens. Daarnaast verkopen wij ook kippenvlees van een andere boerderij. Al het vlees is in kleine porties vacuüm verpakt.

Op onze website kunt u meer informatie vinden. De boerderijwinkel is geopend op vrijdag en zaterdag. Graag tot ziens op onze boerderij!

 

Contactgegevens

Vleesboerderij Van Trijp
André en Adriaan van Trijp
De Berg 7
4721SG Schijf
info@vleesboerderijvantrijp.nl

Openingstijden:
Vrijdag 14:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 10:00 tot 15:00 uur