Vleesboerderij Klein-Graffel

Vleesboerderij Klein-Graffel

Als echte Zutphense stadsboer verkoopt familie Hissink generaties lang vlees direct aan stads- en streekgenoten. De varkens en koeien leven jaarrond zoveel mogelijk buiten in kleine familiegroepen in een natuurlijke omgeving. Velen genieten van de jonge koeien die in de ijsbaanweide van Zutphen lopen! Zichtbaar voor iedereen en daardoor weet je wat je eet!

Adres

Vordenseweg 1

7231 PA Warnsveld

Boerderij

Boer René en zijn vrouw Ineke hebben onlangs bewust de overstap gemaakt naar slowfood; niet produceren voor de massa (geen grootschalige en anonieme productie), maar meer tijd, ruimte en beleving voor mens en dier op de boerderij. De verkoop van het vlees direct aan de consument heeft korte, traceerbare lijnen. De Buitengewone varkens en (Lakenvelder) koeien lopen nu weer aan de Onderlaatse Laak, zoals het vroeger ook was.

“We streven ernaar om vlees te produceren waarvan je als consument weet dat het een (h)eerlijk leven heeft gehad.”

Producten

Klein-Graffel verkoopt (h)eerlijk rund- en varkensvlees. Ook zijn er pakketten te koop, een soeppakket of BBQ-pakketten.
Het vlees is niet altijd op voorraad, omdat het natuurproducten zijn.
Naast vlees verkoopt Klein-Graffel ook eieren, verse melk en roomboter.

Arrangementen

De boerderij heeft een rijke geschiedenis. Tijdens een rondleiding wordt er zowel daarover, als over de dieren veel verteld. Dit bezoek kan in grote en kleine groepen. Ook klassen en bedrijven zijn welkom.

Openingstijden

Kijk voor actuele openingstijden op de website.

Contact

Vordenseweg 1
7231 PA Warnsveld

E: info@kleingraffel.nl
T: 0620444802