Villa Sterrebos

Villa Sterrebos

Villa Sterrebos staat met een groot assortiment veldverse groente en fruit op de biologische markten van Emmen en Assen.

Adres

Koningin Wilheminalaan 76

8382 GD Frederiksoord

Villa Sterrebos: Art of Organic Living

Albert en Elisabeth zijn de gezichten achter Villa Sterrebos, maar hebben beiden een ander verhaal. Albert is landbouwkundig ingenieur geweest, gevolg door vele andere beroepen en uiteindelijk beland bij hun tuinderij. Elisabeth werkt samen met vele soorten vrouwen die de wereld willen veranderen. Samen zijn zij Villa Sterrebos gestart.

De twee vinden ze het belangrijk dat de mens en de aarde in harmonie met elkaar staan en dit zien zij ook graag terug in hun producten.

De tuinderij

De biologisch-dynamische tuinderij is gelegen op loopafstand van Villa Sterrebos aan de rand van het Sterrebos. De tuinderij ligt op een prachtige locatie en is 1,8 ha groot. Ze telen er een 30-tal groenten en kruiden. Met bijzondere aandacht voor bodemverzorging door middel van stalmest en compost, en ondiepe grondbewerking wordt getracht een zo harmonieus mogelijke gewasgroei te verkrijgen.

Bij de rassenkeuze wordt gelet op smaak en zoveel mogelijk gebruik gemaakt van zaadvaste rassen. Deze zijn over het algemeen beter van smaak dan hybride rassen. Van hun klanten horen ze dan ook vaak terug hoe lekker ze de groenten vonden.

Op de markt

Op donderdag, vrijdag en zaterdag staat Villa Sterrebos afwisselend met hun producten op de markt in Emmen en Assen. Hier kan je hun heerlijke producten halen voor fantastische gerechten.

Openingstijden biologische markten

Vrijdag: Emmen 8.00-14.00 uur
Zaterdag: Assen 9.30-17.00 uur

Meer weten?

Ga dan naar: www.villasterrebos.nl