Varkenshouderij De Goed Gevulde

Varkenshouderij De Goed Gevulde

De goed gevulde is een milieuvriendelijke varkenshouderij in het hart van de Achterhoek die varkens nog op een ouderwetse manier voert: met oud brood, eikels, noten, groente en fruit. Dit zorg voor een eigen heerlijke smaak!

Adres

Halsedijk 8

7025 DA Halle

Goed voor de natuur

Alle varkensweides zijn omzoomd met voedselbossen die in 2017 zijn aangeplant. Hierin staan oude streekrassen die de biodiversiteit verhogen en het oude Achterhoekse coulissenlandschap versterken. Daarnaast bieden de vruchten en noten niet alleen voer voor de varkens, maar ook voor allerlei wild, kleine zoogdieren, vogels en insecten. Dit is allemaal te bewonderen via de wandelpaden die eromheen liggen.

Kringloopvoer

Te veel voedsel wordt in Nederland nog weggegooid en dat is enorm zonde. Bijvoorbeeld omdat het verkeerd verpakt is of gewoon ‘over’ is. Daarom worden de varkens bij ‘de goed gevulde’ geheel uit reststromen van supermarkten, bakkerijen, kaasmakerijen en groentezaken gevoerd. De resten komen uit een straal van maximaal 15 kilometer rondom de houderij. Denk daarbij aan oud brood, noten, groente en fruit. Dat is niet alleen duurzaam maar zorgt ook voor een kenmerkende eigen smaak van het vlees!

Bestellen

Bestellingen vanaf €75 worden gratis thuisbezorgd, anders kost dit €8. In de geïsoleerde doos met koelelementen blijft het vlees gegarandeerd 24 uur koel.

https://www.degoedgevulde.nl/winkel/

inge@degoedgevulde.nl

06-45810956