Van Nature

Van Nature

Van Nature wil meer zijn dan een biologische winkel. Het is een ontmoetingsplek voor mensen die gezond, duurzaam en bewust willen leven. Er is elke dag verse groente, fruit, brood en zuivel. Biologisch en zoveel mogelijk uit de regio. Maar ook vegetarische en veganistische producten. "Altijd met respect voor mens, dier en milieu." En niet "meer, meer, meer", maar goed voor iedereen.

Adres

Gerard Noodtstraat 135-137

6511 ST Nijmegen

Brood gebakken met biologisch graan door bakkers in de buurt

Van Nature biedt een breed assortiment met biologische producten, zoveel mogelijk uit de eigen regio. Zo is al het brood en gebak van biologische graan. Naast de roombotercroissants zijn alle broden melkvrij. Zonder gifstoffen en kunstmest, volledig natuurlijk. Ook bij het bakken in de bakkerij worden geen kunstmatige hulpstoffen gebruikt. Het brood wordt gebakken door Bakkerij Verbeek uit Brummen, Schomaker uit Duitsland, het ZonneliedĀ uit Zeewolde en Bakker Arend uit Nijmegen.

Lekker kaasje van de zuivelboerderij

Het kaasaanbod bestaat uit diverse soorten koeienkaas die grotendeels vegetarisch gestremd is. Ook heeft Van Nature boerenkaas van zuivelboerderij Groenhouten uit de Ooypolder en van Kaasboerderij Ravenswaard uit Bergharen. Naast de koeienkaas is er ook geitenkaas, schapenkaas, buffelmozzarella en nog veel meer lekkere kaasjes.

Ook vegetarische en veganistische producten

Voor wie een lekkere vegetarische of veganistische maaltijd wil bereiden zijn er biologische vleesvervangers in alle soorten en maten. Koelvers is er onder andere tofu, tempeh, groenteburgers, spreads, seitan, vegetarische worstjes en broodbeleg. Vanuit de diepvries zijn de bekende producten van de Vegetarische Slager verkrijgbaar.

Daarnaast heeft Van Nature een groot aanbod van biologische wijn en delicatessen. Ook verkopen zij milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en nog veel meer.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.30 – 18.00
Zaterdag: 8.30 – 17.00
Meer informatie is te vinden op de website.