Uw Stadsboer

Uw Stadsboer

In 2015 ontstond het idee voor Uw Stadsboer. Het doel was bewust leven makkelijker maken en een duurzame levensstijl dichtbij brengen. Uw Stadsboer brengt daarom het goede leven thuis door biologische en duurzame basisproducten aan huis te leveren.

Adres

Thomas à Kempisstraat 45

8021 BJ Zwolle

Uw Stadsboer

Met Uw Stadsboer wordt een Zwolse familiegeschiedenis voortgezet. Ver voordat het populair werd, was de familie Sluiter namelijk al stadsboer. Op de Lure, het huidige Hanzeland, verkochten opa en oma Sluiter groenten en allerhande producten van het land.

Uw Stadsboer wil deze familiegeschiedenis op eigentijdse en eigen wijze voortzetten, op een manier die past bij een leven in de stad. Zodat bewust leven niet ingewikkeld hoeft te zijn.

De koeien

Op de Tippe en in de uiterwaarden langs de IJssel lopen de koeien van Uw Stadsboer. Ze zijn te ontmoeten op het Haagpad, het wandelpad dat is aangelegd om de natuur en kennis daarover te delen. Uw Stadsboer brengt het goede leven thuis. Dat doen ze door biologische en duurzame basisproducten aan huis te leveren. (H)eerlijke zuivelproducten, biologisch rundvlees, biologische kaas en Vechtdal eieren. Kortom: de basis die ieder huishouden telkens opnieuw nodig heeft.

De winkel

Uw Stadsboer heeft ook een eigen winkel in hartje Zwolle. Een prachtige plek waar ze een mooie selectie van duurzame, biologische kwaliteitsproducten aanbieden. Ze organiseren er ontmoetingen over natuur en voeding en organiseren proeverijen met de producten van het eigen land. Bewust leven begint volgens Uw Stadsboer namelijk met verbinding, met elkaar, met kennis over biologisch leven, over dieren en de natuur. Voel je daarom welkom om snel eens langs te komen!

Contact

Thomas à Kempisstraat 45
8021 BJ Zwolle

hallo@uwstadsboer.nl
Tel: 038 – 747 01 00

Openingstijden

Woensdag & donderdag: 09.30 – 18.00 uur.
Vrijdag: 07.30 – 18.00 uur.
Zaterdag: 07.30 – 17.00 uur.

Ga voor meer informatie naar www.uwstadsboer.nl.