Tuinderij Eyckenstein

Tuinderij Eyckenstein

Onderdeel van landgoed Eyckenstein is een historische moestuin waar Luuk Schouten en Jasper Rijsdijk een grote verscheidenheid aan biologische groenten verbouwen.

Adres

Dorpsweg 264 Achter

3738 CN Maartensdijk

De Tuinderij

Tuinder Luuk Schouten is in 2006 begonnen als biologisch tuinder. Op het land worden sindsdien veel verschillende groenten verbouwd. Voor een overzicht van de groentes die per maand worden geoogst, kan je op de website van de tuinderij kijken.

Bij de tuinderij kan je een oogstaandeel kopen voor €325 (inclusief 9% BTW) en dan het hele oogstseizoen, van ongeveer begin mei tot en met eind oktober, één keer per week komen oogsten op Tuinderij Eyckenstein. Verser kan niet! Elke week 5 verschillende soorten groenten, waar je met 2 personen goed van kunt eten. Luuk en Jasper, de tuinders, geven wekelijks aan wat er geoogst kan worden en uitleg over hoe je dat kunt doen.

De oranjerie en de kraam

De tuinderij is open voor klanten, gasten en vrijwilligers. De deur staat voor iedereen open dus ga vooral een keer een kijkje nemen bij Tuinderij Eyckenstein. Ook als je geen oogstaandeel hebt kan je hier namelijk terecht voor lekkere groentes. Op de tuinderij verkopen ze namelijk tevens een deel van de oogst Bij mooi weer staat de kraam buiten, en als het plenst vind je de verkoop in de oranjerie.

Rondleidingen en bezoekjes

De tuin is op afspraak met een groep te bezoeken. Vergaderingen, verjaardagen, teamuitjes, filmshoots of huwelijksfoto’s, je kunt er hier allemaal voor terecht. Tuinderij Eyckenstein deelt de prachtige tuin graag met andere liefhebbers!

Contact

Dorpsweg 264 Achter
3738 CN Maartensdijk

contact@landgoedgroenten.nl
Tel: 06–44545537‬

Openingstijden 8 mei t/m 16 oktober

Woe: 13.00 – 17.30 uur.
Za: 10.00 – 16.00 uur.

Ga voor meer informatie naar www.landgroenten.nl.