Tuinderij De Groenteboer

Tuinderij De Groenteboer

Tuinderij De Groenteboer, een kleinschalige tuinderij waar wij met plezier en zorg bijzondere en 'alledaagse' groenten, fruit en bloemen telen.

Adres

Mijzijde 6

3471 GM Kamerik

Tuinderij De Groenteboer

Op Tuinderij De Groenteboer, in Kamerik midden in het Groene Hart – telen Frank Drissen en Elsbeth van Apeldoorn een grote diversiteit aan gewassen, waaronder ook historische rassen. Daarnaast telen wij in de kas van zorgtuinderij De Kweektuin te Mijdrecht, onder de rook van Amsterdam. We streven ernaar onze biologische groenten zoveel mogelijk lokaal en regionaal te verkopen.

Naast ‘zelfoogst’ vind je ons met onze producten elke zaterdag op de streekmarkt in Woerden.We verkopen natuurlijk groenten van onze eigen tuinderij, maar als het nodig is, vullen we dat aan met biologische of biologisch-dynamische groenten van collega-tuinders of de groothandel.

De tuin is in de zomer ook voor bezoekers toegankelijk.

Oogstaandeelhouder

Tuinderij De Groenteboer is een zelfoogst-tuin waar je als aandeelhouder zelf je groenten, klein fruit en bloemen kunt komen oogsten. We vragen van onze klanten om zich voorafgaand aan het seizoen (dus in het voorjaar) als ‘oogstaandeelhouder’ voor het gehele seizoen te verbinden en vooraf een vast bedrag te betalen. Het vooruit betalen geeft ons als tuinders zekerheid van inkomen en afzet. Hiervoor kun je dus het hele seizoen groenten, kleinfruit en plukbloemen oogsten naar behoefte (rekening houdend met de andere deelnemers). In de zomer valt er meer te oogsten dan in de winter; en in een goed jaar meer dan in een slecht jaar.

Contact

Tuinderij De Groenteboer is te vinden bij Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6, Kamerik. De tuin is, zeker in de zomer, een bezoekje waard! We hebben géén huisverkoop.

Op Tuinderij zijn diverse activiteiten mogelijk. Een rondleiding met aansluitend zelf groenten of bloemen oogsten, zelf meedoen in de tuin, meer uitleg over biologisch tuinieren of over specifieke groenten(rassen). Ook in de winter kun je bij ons terecht, op de tuin of in de kas. Er is van alles mogelijk, voor groepen van jong.

Email: info@tuinderijdegroenteboer.nl
Website: https://www.tuinderijdegroenteboer.nl