Tuinbouwbedrijf De Witte Raaf

Tuinbouwbedrijf De Witte Raaf

De Witte Raaf is een biologisch tuinbouwbedrijf gelegen in het hart van landgoed Singraven. Al twintig jaar worden daar uitSTREEKende biologische groenten geteeld.

Adres

Ellenweg 7

7591 PR Denekamp

Biologisch

Evenwicht tussen planten, dieren, mensen en de omgeving. Daar draait de teeltmethode van De Witte Raaf om. Er wordt gebruikgemaakt van vruchtwisseling, gewas- en raskeuze, organische mest, groenbemesters en mechanische onkruidbestrijding. Hierdoor zijn chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest en gentech niet meer nodig. Dit resulteert in de lekkerste bekende groentes, maar ook in veel bijzondere vergeten soorten groenten.

Landgoed Singraven

De Witte Raaf is legen op het landgoed Singraven. Deze plek is niet alleen de moeite waard om te bezoeken vanwege een bezoek aan De Witte Raaf. Je kunt er namelijk ook volop wandelen en fietsen! Een bijzonder stukje Twente, met een afwisselend landschap en een rijke historie.

Webwinkel en verrassingspakket

Je wekelijks laten verrassen met een samengesteld verrassingspakket? Of toch liever zelf je groente kiezen? Bij De Witte Raaf kan het beide! Je losse groenten bestel je gemakkelijk en snel via de webwinkel en via een abonnement kan je wekelijks een verrassingspakket ophalen bij een ophaalpunt bij jou in de buurt. Daarnaast ben je ook van harte welkom bij de Groentekraam in de werkschuur op het erf van De Witte Raaf. Elke woensdag en vrijdag kan je daar kiezen uit een ruim assortiment groente en fruit!

Contact

Ellenweg 7
7591 PR Denekamp

info@dewitteraafgroente.nl
Tel: 06-22212681

Openingstijden Groentekraam

Woe en vr: 10:00 – 18:00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.dewitteraafgroente.nl.