Tuinbouwbedrijf De Lepelaar

Tuinbouwbedrijf De Lepelaar

De Lepelaar is een biologisch-dynamisch tuinbouwbedrijf. Rond de schuur ligt de huiskavel van 14 ha mooie tuinbouwgrond waar met name de fijnere groentegewassen worden geteeld, zoals snijbiet, stengeluien, boswortelen, peterselie en bosbieten.

Adres

Rijperweg 16A

1744 HK Sint Maarten

De boerderij

In totaal beschikt Tuinbouwbedrijf De Lepelaar van de familie Schrijver over 70 ha verspreid over Warmenhuizen, Sint-Maartensvlotbrug, Oudkarspel, en Eenigenburg. 14 ha hiervan is tuinbouwgrond en bestaat uit groentegewassen, zoals snijbiet, stengeluien, boswortelen, peterselie en bosbieten.

Ook de vergeten groenten worden bij De Lepelaar opnieuw ontdekt. Denk aan aardbei-spinazie, hertshoornweegbree, warmoes, en slobberkool. Voor een goede vruchtwisseling wordt er jaarlijks 10 ha grasklaver en graan verbouwd.  Verder is er bij de schuur een prachtige bloemen- en dahliatuin. Zeker een bezoekje waard!

De winkel

De winkel van De Lepelaar bestaat bijna net zolang als het bedrijf. Eerst verkochten ze alleen groenten, brood en zuivel, maar later werd dit aangevuld met fruit, conserven en door een vriendin gedroogde kruiden.

Naast de verkoop van de eigen producten biedt De Lepelaar ook andere diensten aan. Zo zijn ze ook een afhaalpunt van de Odinwebwinkel. Vlees kan bij de Groene weg slagerij (in Schoorl) besteld worden of ook via de webwinkel van Odin. De Lepelaar heeft zo een steeds groter assortiment en breidt met jouw steun de service uit!

Contact

Rijperweg 16A
1744 HK Sint Maarten

info@delepelaar.com
Tel: 0224 563 535

Openingstijden

Di t/m vr: 09.00 – 18.00 uur.
Za: 09.00 – 16.00 uur.

Ga voor meer informatie naar www.delepelaar.com.