Tuin Salland – Groente Abonnement

Tuin Salland - Groente Abonnement

Tuin Salland teelt biologische groente op 4 hectare grond tussen Zwolle en Dalfsen. Aardappelen, groente en fruit worden hier lokaal verkocht, voornamelijk via groente abonnementen.

Adres

Maatgravenweg 20

8026 RG Zwolle

Het Biologische Groente abonnement

Het biologische groente abonnement is een manier om het hele jaar lang door te kunnen genieten van een gevarieerd pakket biologisch geteelde groenten. Iedere vrijdag of zaterdag staat er op een zelfgekozen afhaalpunt in Zwolle je tas vol lekkere biologische groenten klaar. Iedere week weer is de inhoud weer anders en zo gevarieerd dat je elke groente wel een keer tegen komt!

Daarbij ontvang je wekelijks een e-mail met daarin informatie over de inhoud van de tas en hoe het eraan toegaat bij Tuin Salland. Verder ontvang je recepten, waardoor je ook met minder bekende groenten uit de voeten kunt! ZO eet je vanzelf gevarieerd en met de seizoenen mee.

Lokaal vertrouwd

De groenten van Tuin Salland worden allemaal in Zwolle verbouwd. Ook als ze groenten bij moeten kopen, komen deze zo veel mogelijk van naburige, collega tuinders. Zo zorgen ze ervoor dat je in elk seizoen de lekkerste lokale groenten krijgt. Voor deze groenten worden geen bestrijdingsmiddelen of kunstmest gebruikt. Zo houden ze hun impact op het milieu zo klein mogelijk.

Voordelig en flexibel

Deze biologische groenten willen ze voor iedereen toegankelijk maken. Daarom hanteren ze nette marges voor iedereen. Doordat de tas zelf moet worden afgehaald en de lege duurzame tas weer wordt ingeleverd, blijven de kosten ook laag. En wil je een weekje overslaan? Ook dat kan heel makkelijk met de flexibele werking van Tuin Salland.

Contact

Maatgravenweg 20
8026 RG  Zwolle

Tel: 06 – 4265 8400
Info@TuinSalland.nl

Breng ook eens een bezoekje aan de Groentekraam van Tuin Salland! Deze is dagelijks geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur.

Kijk voor meer informatie op: https://www.tuinsalland.nl/