Troost&Proost

Troost&Proost

Troost&Proost is een cateringbedrijf die unieke diners bezorgd op verschillende plekken in Utrecht. “Geen goed maal zonder goede gasten, een fijne locatie en een ontspannen ambiance.”

Biologisch

Eenvoud en volle smaken zijn belangrijke waarden. Daarbovenop kookt Troost&Proost sinds 2010 vaak 100% Nederlands. Met zoveel mogelijk biologisch, ecologisch en zo weinig mogelijk voedselkilometers, verpakkingsmateriaal en productiewijze. Daarom werkt Troost&Proost het liefst met producten van kleine of lokale ondernemers. En wordt er aandacht besteed aan ondergewaardeerde producten, zoals zevenblad en brandnetel. Het gebruik van verse kruiden maakt het eten nog lekkerder smaken. Maar ook eigen producten zijn welkom.
Inspiratie is in elke soort keuken te vinden, van de Franse keuken tot de Libanese, Troost&Proost staat voor van alles open. Op verzoek kan het eten geheel vegetarisch, biologisch en glutenvrij worden bereid.

Troost&Proost Tafel

Troost&Proost Tafel creëert een ontspannen, informele en veilige ruimte, waarbij iedereen welkom is om over dingen te praten waar zij tegen aan lopen of mee worstelen. Elk thema is welkom, van studiedruk, omgang met tegenslag, planning en depressie, naar bijvoorbeeld een moment voor jonge ouders om samen te komen.
Het doel van Troost&Proost Tafel is om elkaar te horen, te steunen en begrip te tonen. Belgisch onderzoek toont aan dat dergelijke interversiegroepen wachtlijsten voor psychische hulp met ca 50% kunnen verlagen. Troost&Proost Tafel krijgt een 9 ½ van deelnemers.

Stoepwinkel

Tegenwoordig heeft Troost&Proost een stoepwinkel, om toch zo duurzame en lokale producten te kunnen bieden. Elke twee weken kunnen boodschappen gehaald worden op de Potgieterstraat in Utrecht-West.
Meer weten? Kijk dan op de website.
Troost&Proost doet mee met de Utrechtse munt.

E: info@troostenproost.nl
T: +31(0) 6 -25041857