The Loffly Chef

The Loffly Chef

Eat good, do good and feel good. Dat is in het kort waar cateringbedrijf The Loffly Chef voor staat. Chef Marion laat zien dat goed eten geen vlees nodig heeft en kookt dan ook volledig vegetarisch en veelal ook veganistisch.

Adres

Wilhelminastraat 15

4818 SB Breda

Duurzaam eten

Bij The Loffly Chef doen ze graag iedere dag goed, en het liefst nog een beetje beter dan de dag ervoor. Goed voor jou, goed voor de planeet en goed voor de (lokale) boeren. Dit ervaar je in het eetlokaal, maar ook in de kookstudio!

Daarnaast hebben ze oog voor het grotere geheel. Ze hebben aandacht voor duurzaamheid in de hele voedselketen, voor de  balans van onze planeet en voor de manier waarop we producten bewerken en bewaren. The Loffly Chef werkt hiervoor samen met De Groene Kookacademie om je te inspireren met gezonde en toegankelijke recepten.

LOFF catering

Bij The Loffly Chef catering kan je terecht voor catering op locatie. Ze koken met pure en eerlijke producten die zoveel mogelijk lokaal en seizoensgebonden zijn. Alle gerechten zijn 100% biologisch, vegetarisch en dagvers, én vaak als veganistisch te verkrijgen. Iedereen kan hier dus aankloppen voor lekker eten!

Bestellen

Bestel een energiekuur, een detoxkuur, of bestel een soeppakket met drie heerlijk biologische soepen. En ben je toe aan een kookpauze? Dan is de LOFF 3 daagse misschien wel wat voor jou! Je krijgt dan voor 3 dagen een volledig dagmenu bestaande uit verse en biologische gerechten, zoals pompoensoep of appelcrumble.

Contact

Wilhelminastraat 15
4818 SB Breda

Tel: +316 15657684
info@pluimes.nl

Kijk voor meer informatie op www.thelofflychef.nl.