De kerk
De brouwerij van meesterbrouwer Tom en zijn rechterhand Goderic staat in een wel heel apart gebouw. De Sint Johannes de Doperkerk die in 2018 is omgedoopt tot brouwerij, werd gebouwd in 1856. De volledige geschiedenis van de kerk is te lezen op de website van The Holy Spiritus.
De heilige dranken
Naast het proeven van de verschillende brouwsels kan je ook bij het distillatieproces aanwezig zijn. Tijdens het distilleren legt meester brouwer Tom uit hoe distilleren werkt en waarom bepaalde specifieke stappen gezet worden. Naast distillaten maken de heren ook honingwijn, een drank die zijn oorsprong uit 6000 voor Christus haalt. Ook worden in de kerk likeuren gemaakt. Zo wordt bijvoorbeeld het Zeeuwse Zilt gecombineerd met zoete appel, een riskante keuze misschien maar dat houdt de mannen in de kerk niet tegen. Mocht je het nog niet persoonlijk genoeg vinden, dan kun je ook vragen om een private label. Hierbij ben je als klant koning en bepaal jij de smaak van jouw drank. Dit is een goede manier om een drank volledig te laten aansluiten op jouw merk.