Ter Linde Gemengde Biologisch Boerderij

Ter Linde Gemengde Biologisch Boerderij

Ter Linde is een gemengd biologische boerderij met verschillende leuke extraatjes, zoals een boerderijwinkel met verschillende producten van eigen bodem, een eetlokaal waar je kunt genieten van de echte boerderijsfeer en een boerencamping met 25 plaatsen aan de rand van het boerenerf.

Adres

Oranjezonweg 1

4356 EH Oostkapelle

Akkerbouw

Op ruim 50 hectare grond worden diverse gewassen geteeld bij Ter Linde: aardappelen, suikerbieten, wortels, rode bieten, pastinaak, knolselderij, pompoen, koolraap, cichorei en wortelpeterselie. Aardappels voor de verwerking tot chips en consumptie vormen een belangrijke inkomstenbron. Sinds enkele jaren wordt er niet meer geploegd. De gedachte hierachter is dat het bodemleven minimaal verstoord hoort te worden.

Alle producten die worden verbouwd op de grond van Ter Linde worden ook aangeboden in de eigen boerderijwinkel. Het is een kleine winkel, maar je vindt er een compleet biologisch assortiment. Ook kan je hier terecht voor een lekker kopje koffie of thee.

Boerencamping

Het kampeerterrein is vooral bedoeld voor tentkampeerders. Na overleg kunnen campers of caravans worden toegelaten op de daarvoor voorziene locaties.

Een kampeerplek biedt ruimte aan maximaal één grote tent plus twee kleine bijzettentjes (< 6 m2). In de ruimte achter de kampkeuken vind je spelletjes, een tafeltennistafel, een sjoelbak en tijdschriften. In de kapschuur staan skelters. Er is dan ook genoeg te beleven bij Ter Linde!

Contact

Oranjezonweg 1
4356 EH Oostkapelle

boerencamping@loverendaleterlinde.nl
Tel: 06 33 37 34 93

Openingstijden

De camping is geopend vanaf 1 april tot en met 15 november. Reserveren is in het hoogseizoen noodzakelijk, daarbuiten gewenst.

De boerderijwinkel is elke dinsdag, vrijdag en zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Ga voor meer informatie naar www.loverendaleterlinde.nl.