TeaLounge – Vegetarische catering

TeaLounge - Vegetarische catering

TeaLounge is een smaakvol ZEN moment voor elk evenement. Ze laten mensen genieten van heerlijk gezond en vegetarisch eten en laten je dit graag ervaren samen met de mooiste theespecialiteiten.

Adres

Burgemeester Patijnlaan 8

3705 CE Zeist

Catering

TeaLounge verzorgt catering op locatie. Denk aan ontbijt, lunch, borrel, diner en healthy high tea’s voor bijzondere momenten. Dit kan zowel bij bedrijven, festivals, feesten, verjaardagen, bruiloften en uitvaarten. Ook koken ze graag op retraites en trainingen.

Veelal geïnspireerd op de (ayur)vedische en oosterse keuken creëren zij gezonde, kleurrijke en smaakvolle gerechten. Zij maken daarvoor gebruik van verse lokale biologische ingrediënten. De catering is 100% vegetarisch en zonder gebruik van geraffineerde suikers. Ook vegan en dieet wensen zijn mogelijk.

De thee

De thee die ze bij de Tealounge gebruiken is biologisch en fairtrade. Alle thee die ze in hun TeaLounge aanbieden zoeken zij zelf persoonlijk uit bij hun leverancier om het assortiment altijd verrassend te houden. Ze hebben meer dan 15 soorten verse losse thee in het assortiment dus genoeg keus voor elke theeliefhebber. Elk seizoen selecteren zij de lekkerste en mooiste theeën, passend bij het seizoen.

Ook experimenteren ze graag met thee. Ze verwerken thee regelmatig in hun verantwoorde taarten, koeken en cakes.

TeaLounge mobiel

Voor bedrijven en particulieren biedt TeaLounge een stijlvol en innovatief totaal concept. Ze maken een pakket op maat naar jouw wensen en budget, en kunnen daarbij hun eigen bar, lounge meubilair en aankleding meenemen naar locatie. Voor festivals en markten is hun mobiele TeaLounge en TeaBar bijzonder geschikt. Ze zijn hiermee dan ook graag van de partij gedurende het zomerseizoen.

Professionele thee specialisten bereiden de thee met passie en liefde voor je en adviseren graag bij het kiezen van een van hun heerlijke passende gezonde lekkernijen.

Contact

Burgemeester Patijnlaan 8
3705 CE Zeist

info@tea-lounge.nl
Tel: 06-24208719

Ga voor meer informatie naar www.tea-lounge.nl.