’t Hof Eindelienge

't Hof Eindelienge

't Hof Eindelienge is een prachtig biologisch bedrijf in Ritthem van familie De Visser. Ze verbouwen hier diverse soorten groenten en bieden nog veel meer aan in de boerderijwinkel op het erf!

Adres

Zandweg 54a

4389 TH Ritthem

Biologisch- dynamisch gemend tuinbouwbedrijf

’t Hof Eindelienge teelt diverse soorten gewassen. De hoofdgewassen zijn aardappelen, groene kolen, pastinaken, pompoenen en knolselderij. Daarnaast telen ze voederbieten voor de paarden en hebben ze kleine perceeltjes groenten voor de winkel, met onder andere sperziebonen , diverse slasoorten, tomaten, en nog veel meer.

Wie langs het land van Leo en Mieke de Visser loopt, zal geen tractor op het land zien. Die gebruiken ze namelijk niet. Zij bewerken namelijk met de hulp van zes paarden het land! De werkzaamheden die de paarden bij hen verrichten zijn onder andere ploegen, eggen, oogsten, maaien, hooischudden, mestverspreiden, schoffelen, aanaarden en cultivatoren.

De dieren

Het vee loopt ’s zomers in de weide en krijgt alleen biologisch voer. De runderen eten hooi en het eigen biologisch groentenafval. Zij zorgen voor de mest en het vlees dat te koop is in de winkel. Ook de kippen produceren mest en natuurlijk eieren.

Boerderijwinkel

Bij Hof Eindelienge hoort ook een boerderijwinkel. Daar verkopen ze naast de eigen aardappelen, groenten, eieren en vlees ook brood, zuivel en deegwaren van andere biologische producenten uit de regio.

Contact

Zandweg 54a
4389 TH Ritthem

eindelienge@zeelandnet.nl
Tel: 0118 478814

Openingstijden

Vr: 10.00 – 12.00 en 13.30 – 17.30 uur.

Ga voor meer informatie naar www.eindelienge-biologisch.nl,