’t Aailand – biologische tuinderij

't Aailand - biologische tuinderij

’t Aailand is een biologisch land- en tuinbouwbedrijf in een prachtig weids en ruim groengebied waar met respect voor de natuur en met volle aandacht biologische groenten, fruit en aardappelen worden geteeld.

Adres

Veerweg 2

5317 KV Nederhemert

’t Aailand

’t Aailand is een biologisch land-en-tuinbouw bedrijf gelegen ten zuiden van de Afgedamde Maas in Nederhemert-Zuid (ook wel bekend als “Het Eiland”). Tussen de oude eikenbomen en naast Kasteel Nederhemert verbouwen ze op een stuk land van ongeveer acht hectare vollegrond groenten, aardappels, granen (haver, rogge en tarwe) en divers fruit (appels, peren, pruimen, kersen).

Er wordt gewerkt volgens de biologische methode; geen gebruik van kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. Om de kwaliteit en smaak van de producten te waarborgen houden ze de lijn naar hun klanten zo kort mogelijk. Het grootste deel van de producten wordt dan ook lokaal op de boerenmarkt in Den Bosch verkocht. Ook bezorgen ze groente- en fruit pakketten in de Bommelerwaard, Heusden, Drunen, Waalwijk en grote delen van Den Bosch.

Boerenmarkt

In 1995 is in ’s-Hertogenbosch de biologische markt opgericht. En vanaf het moment van de oprichting tot op de dag van vandaag staat ’t Aailand elke vrijdag klaar met hun assortiment aan biologische groente, fruit en aardappelen. Trouwe aanbieder dus!

’t Aailand abonnement

Geen tijd om naar de markt te komen? Met een abonnement van ’t Aailand ontvang je elke week een gevarieerd pakket met biologische groenten, fruit en/of aardappelen direct aan huis! De inhoud is elke week een verrassing, maar altijd seizoensgebonden en zo veel mogelijk van eigen teelt. Het pakket wordt rechtstreeks bij een ophaalpunt bij jou in de buurt bezorgd. Zo heb je in ieder geval elke week verse en verantwoorde groenten en fruit in huis. Als je een abonnement afsluit bij ’t Aailand steun je de natuurbescherming bij jou in de buurt.

Nieuwsbrief

Via de wekelijkse nieuwsbrief ontvangen abonnees informatie over de inhoud van het pakket, tips over het gebruik van producten en een korte update over de status van het land.

Meer weten?

Wil je meer weten over het abonnement of heb je een andere vraag, kijk dan op: https://www.aailand.nl/