Supermarkt in het bos

Supermarkt in het bos

Supermarkt in het bos is een biologische boerderijwinkel in het, de naam zegt het al, bos! In de biologische supermarkt vind je producten die je nodig hebt voor je ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Aangevuld met spullen voor je huishouden en verzorgingsproducten.

Adres

Japiksweg 1

8101 NL Raalte

De supermarkt 

Supermarkt in het bos werkt voornamelijk samen met leveranciers uit de buurt voor biologische eieren, kruiden, kaas, groente en tomaten, vlees, kefir, olijven, verzorging, wasmiddel, crackers, kip, varkensvlees, brood, ijs, wijn en zelfs chocolade. In de winkel verkopen ze ook de rauwe melk en het vlees van hun eigen gras gevoerde ‘dubbeldoel’ koeien.

Cadeautjes

Bij de Supermarkt in het bos ben je ook op de juiste plek voor een leuk origineel cadeau. Je kunt denken aan een receptentas (recept + alle benodigde ingrediënten), fruitmand, borrelplankje of een mooi verzorgingspakket. Je kunt natuurlijk ook zelf je eigen tas samenstellen met de artikelen uit de winkel!

Bezorging

Supermarkt in het Bos heeft een uitgebreide webshop. Via de webshop met bezorgservice bezorgen ze jouw biologische boodschappen (gekoeld) bij je thuis in heel Salland. Dit wordt gedaan in een een drietal routes.

  • Op dinsdag: Zwolle, Wezep, Hattem, Olst, Wijhe, Elshof
  • Op woensdag: Heino, Hoonhorst, Dalfsen, Ommen, Lemelerveld
  • Op donderdag: Raalte, Luttenberg, Hellendoorn, Nijverdal, Holten, Deventer, Diepeveen, Wesepe, Broekland

Kaasmakerij

Naast hun eigen vlees en rauwe melk, verkoopt de supermarkt ook Paneer Kaas, gemaakt in de eigen kaasmakerij. Paneer is een niet smeltende kaas en een heerlijke vleesvervanger uit de Indiase vegetarische keuken.

Contact

Japiksweg 1
8101 NL Raalte

hallo@supermarktinhetbos.nl
Tel: 06- 23868526

Openingstijden

Di t/m vr: 09.30 – 17.30 uur.
Za: 09.00 – 16.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.supermarktinhetbos.nl.