Streekwinkel Ut Streekie

Streekwinkel Ut Streekie

In 2019 verkozen tot de Leukste Winkel van Nederland. Ut Streekie verkoopt streekproducten, speciaalbieren en souvenirs uit Friesland. De meeste producten in de winkel zijn op ambachtelijk wijze geproduceerd: Fryslân Fairtrade!

Adres

Oldehoofsterkerkhof 50

8911 DH Leeuwarden

Cadeaupakketten

De Friese Streekwinkel Ut Streekie verkoopt geen standaard cadeaupakket, want hier kunt u zelf een cadeaupakket naar wens samenstellen. De cadeaupakketten, kerstpakketten en relatiegeschenken zijn in diverse prijsklassen leverbaar. Alles in deze pakketten is ambachtelijk geproduceerd door lokale boeren of producenten uit Friesland. Daarnaast kunnen ze zowel naar binnen- als buitenland verstuurd worden.

Speciaalbieren

Houd jij van een lekker speciaalbiertje? Dan ben je bij Ut Streekie aan het juiste adres. Hier hebben ze een ruim assortiment van lokaal gebrouwen speciaalbieren uit Friesland. Van pilsje tot tripel; ze hebben het allemaal. Bij Ut Streekie heb je ook de mogelijkheid om je eigen ‘speciale’ speciaalbierpakket samen te stellen. Dit kan heel gemakkelijk via de website en zelfs via WhatsApp.

Openingstijden

Ma-Vrij 10.00 – 18.00
Za 12.00 – 18.00
(koop)Zo 13.00 – 17.00

Contact

T: 06 2828 3772
E: info@utstreekie.frl
Of kijk op de website of Facebook