Sophini Groentepasta

Sophini Groentepasta

Sophini Groentepasta: pasta met echt verse groenten!

Adres

Korte Eeweg 2F-G

4424 NA Wemeldinge

Iedereen eet het, en iedereen houdt ervan: pasta! Dus waarom geen handvol verse groente toevoegen aan het recept dachten ze bij Sophyn Greens in Wemeldinge (Zeeland). En dus produceren en brengen ze zelf gedroogde pasta op de markt onder de naam ‘SOPHINI’. Sophini bevat wel 35% verse groente. Sophini verwerkt in haar producten een aanzienlijke reststroom van wortelen, bieten en andere groenten.

De verse groenten worden gewassen, geschild en gesneden en vervolgens verhit om te worden gepureerd. Op die manier blijven veel voedingsstoffen bewaard.

Sophini werkt met verschillende basissen passend bij de groente en passend bij de uitstraling. Zo werken ze met echte durum – dit is hard graan met relatief veel eiwitten – waar hoogwaardige pasta’s mee gemaakt worden. Maar gebruiken ze ook lokale tarwebloem, volkoren spelt (vezel) of mais (glutenvrij), maar ook zelfs peulvruchtenmeel.

Contact:

info@sophyngreens.com

06 46 00 59 70

 

Openingstijden:

Sophini Groentepasta kun je op verschillende locaties in Zeeland kopen, maar ook via hun eigen webshop. Neem gerust eens een kijkje: Waar te koop – Sophini