Slagerij Konijn

Slagerij Konijn

Bij Slagerij Konijn laten ze zien dat vlees van hoge kwaliteit samengaat met een diervriendelijke productie. Ze bieden dan ook heerlijke en eerlijke producten aan met het Drie Sterren Beter Leven keurmerk.

Adres

Marsdiepstraat 268

1784 AV Den Helder

Slagerij Konijn

Bij Slagerij Konijn staan ambachtelijkheid en diervriendelijkheid voorop. Ze maken er alles zelf. Dat is niet alleen leuk om te doen, het is ook nog eens lekkerder. Sinds 2019 mogen zij voor hun rundvlees, kalfsvlees en varkensvlees het Drie Sterren Beter Leven keurmerk voeren. Zij behoren hiermee tot de eerste slagers van Nederland die dit voor alle drie deze productgroepen kan zeggen. Ze zijn er trots op dat ze daarmee kunnen laten zien dat kwaliteit en diervriendelijkheid voorop staan.

Het Beter Leven keurmerk

Het Beter Leven keurmerk wordt uitgegeven door de Dierenbescherming en geeft informatie over de mate van dierenwelzijn. Wanneer je vlees koopt met dit certificaat weet je zeker dat de boerderij en de slachterij waar het vandaan komt aan alle eisen van de Dierenbescherming voldoen. In de supermarkt tref je nog vlees zonder keurmerk of met minder dan drie sterren. Bij Slagerij Konijn krijg je gegarandeerd alleen rund-, kalfs- en varkensvlees dat diervriendelijk is geproduceerd. De Dierenbescherming ziet er streng op toe dat zij geen ander vlees inkopen.

De producten

Je kunt bij Slagerij Konijn terecht voor ontzettend veel producten. Zo hebben ze er niet alleen diverse soorten kalfs-, rund- en varkensvlees, maar ook belegde broodjes, soepen, maaltijden en salades. Je kunt er zelfs terecht voor een mooi en uitgebreid pakket voor Pasen of voor een gourmet- of barbecueschotel! Zelfs voor de vegetariërs is er een klein aanbod aan lekkere producten. Kom daarom snel eens langs in de winkel of bestel je boodschappen online.

Contact

Marsdiepstraat 268
1784 AV Den Helder

info@slagerijkonijn.nl
Tel.: 0223 618282

Openingstijden

Ma t/m vr:  08.30 – 18.00 uur.
Za: 08.30 – 16.00 uur.

Ga voor meer informatie naar www.slagerijkonijn.nl.