Searoop

Searoop

Searoop is een biologische limonadesiroop uit Zeeland op basis van versgeperste biologische appels, duinkruiden en botanische kruiden.

Adres

Kleverskerksejaagpad 22

4338 PZ Middelburg

Zeeuwse babbelaars

JB Diesch, sinds 1892, van oudsher bekend om de echte Zeeuwse babbelaars en chocolade met stukjes babbelaar, nam in 2018 het initiatief tot het ontwikkelen van Searoop.

Searoop is een Zeeuwse biologische limonadesiroop op basis van versgeperst appelsap van Zeeuwse appels, extracten van duinkruiden en diverse botanische kruiden. Door het gebruik van versgeperst appelsap hebben ze voor de bereiding van Searoop veel minder suiker nodig. Daarom is het low in sugar. Searoop is zelf vegan.

Weinig suiker, alcoholvrij en vegan

Searoop is met zorg en respect voor de natuur bereid. Een kleine footprint is van groot belang. De biologische botanische kruiden en de extracten van duinkruiden geven intense, verdiepende smaken met meerdere lagen. Searoop draagt bij een gezonde leefstijl omdat er naast minder suiker, alleen biologische ingrediƫnten in zitten. Het is tevens een lekker alcoholvrij alternatief en er zijn zeven verschillende smaken, er zit vast iets voor jou bij!

Contact

JB Diesch BV / Searoop
Kleverskerksejaagpad 22
4338 PZ Middelburg
Telefoon: 0118 552710
Website: www.searoop.com

Openingstijden

Je kunt Searoop op verschilende locaties in Zeeland en de rest van Nederland kopen, maar ook via hun eigen webshop. Neem gerust eens een kijkje: Searoop Archieven – JB Diesch