Renne Streekproducten

Renne Streekproducten

De familie Renne is in 2005 gestart met een boerderijwinkel: Renne Streekproducten. Met een groot assortiment streekproducten die vrijwel allemaal afkomstig zijn van eigen boerderij of collega-ondernemers uit de regio.

Adres

Domineesweg 11

8308PG Nagele

Vlees

Bij Renne Streekproducten heb je verschillende keuzes uit diverse soorten vlees. Naast hun eigen rundvlees verkopen ze varkensvlees, lamsvlees en kip. Op het terrein lopen de Belgische blauwe stieren rond. Die worden gebruikt voor het uitstekende rundvlees in eigen winkel. Deze stieren worden zo schoon mogelijk gehouden, bijvoorbeeld door geen antibiotica te gebruiken. Dit proef je meteen terug in het heerlijke 100% schone rundvlees.

Pakketten

“Voor ieder budget, maken wij een pakket.” Dat is het motto van Renne. Zij stellen graag een pakket voor je samen, maar dat mag je natuurlijk ook zelf doen. Je kan hier de streekpakketten, kerstpakketten en gelegenheidspakketten bekijken.

De Kluishof

Renne biedt ook een plek aan voor gelegenheden, zoals jubileums, vergaderingen, huwelijksfeesten en nog veel meer.

Streekproducten

In de boerderijwinkel worden een heleboel verschillende streekproducten verkocht. Hier vind je bijvoorbeeld de lekkerste aardappelen van Flevolands kleigrond. Maar ook diverse zuivelproducten, zoals kaas, biologische yoghurt, melk en eieren. Tevens vind je hier verse en eerste klas seizoensfruit, zoals aardbeien, kersen en pruimen. Dit fruit wordt altijd met heel veel zorg uitgezocht.

Openingstijden

Ma-Vrij 8.30 – 18.00
Za 8.30 – 17.30

Meer weten?

Kijk dan op Rennestreekproducten.nl.