Regiomarkt Voorthuizen

Regiomarkt Voorthuizen

Eten met een verhaal

Adres

Hoofdstraat 146

3781 AK Voorthuizen

Lokale supermarkt

Als Regiomarkt verzamelen wij lokale, duurzaam geproduceerde producten in onze winkel om het makkelijker te maken voor de consument om lokaal te kopen en genieten. In onze winkel, centraal gelegen in Voorthuizen, bieden wij een compleet aanbod producten afkomstig van onze Nederlandse bodem. Naast dat wij deze heerlijke producten verkopen in onze winkel, bereiden wij hier ook graag een lunch, diner of afhaalmaaltijd mee voor u.

Korte keten

Bij Regiomarkt hebben wij een passie voor lokaal voedsel. In onze regio worden fantastische producten gemaakt en daar werken wij graag mee. Aan lokaal consumeren zitten veel voordelen. Boeren krijgen de kans om hun producten voor een eerlijke prijs te verkopen aan lokale ondernemers die deze producten kunnen aanbieden aan de consument. Aan de consument wordt op deze manier een eerlijk en gemakkelijk alternatief geboden van de grote supermarkten. De korte keten tussen boer en consument zorgt verder voor transparantie over de productie, beperkt transport en een versterkte connectie tussen producent en consument in de regio. 

Duurzaam

Door de korte keten is transparantie over de productie en het bedrijf mogelijk en kunnen wij een juiste selectie maken van producten waarbij rekening is gehouden met mens, dier en milieu. Zo dragen wij ons steentje bij aan een duurzamere wereld.

Openingstijden

ma-vrij 8:30-17:30

za: 8:00-16:30

zo: gesloten

 

Contact

Hoofdstraat 146

3781 AK Voorthuizen

06 48 22 60 09