Prinses op de kikkererwt

Prinses op de kikkererwt

Prinses op de kikkererwt is een veganistische catering in Made waar je terecht kunt voor lekkere en veelzijdige plantaardige gerechten. Voor thuis, op locatie of bij Prinses op de kikkererwt zelf.

Adres

Nieuwstraat 62

4921 CX Made

Prinses op de kikkererwt

Na 34 jaar heeft Carla haar baan als onderwijzeres opgezegd om volledig voor haar passie te kunnen gaan. En haar passie is plantaardig eten. Ze wil zoveel mogelijk mensen laten zien en proeven dat plantaardig eten heel lekker en gezond is en dat het een positief effect heeft op de aarde en het dierenwelzijn. Om haar passie en overtuiging met anderen te delen is Carla in 2019 begonnen met haar veganistische catering Prinses op de kikkererwt.

Op locatie

Iets te vieren, dan komt Carla graag langs met haar foodtruck om plantaardige hapjes, taart, ontbijt, lunch of diner te verzorgen. Hierbij hanteert ze geen vaste menukaart, maar bespreekt ze de wensen met haar klanten.

Vegan tas

Het moment waar we heel de week naar uit kijken: het weekend! Tijd om jezelf (en je gezin) eens lekker te verwennen. En dit kan ook met alleen maar plantaardige gerechtjes. Bij Prinses op de kikkererwt haal je wekelijks een ‘Vegantas’ met vier, verse, vegan verrassingen voor het weekend. Een unieke manier om kennis te maken met plantaardig eten.

Afhaalproducten

Wil je graag plantaardige producten afhalen? Carla maakt ze voor je klaar in haar eigen keuken. Basisproducten kun je altijd bestellen, zoals granola, notenkaas, chiaframbozenjam, pindakaas en rozijnspread. En verschillende taarten, zoals appeltaart, chocoladetaart en sinaasappeltaart. Daarnaast heeft ze ook elke week één of meerdere speciale producten, hier kan je haar Facebook en Instagram voor in de gaten houden.

Of wil je liever zelf aan de slag gaan en leren hoe je plantaardig kookt? Doe dan mee aan de workshops.

Aanschuiflunch

Wanneer je nog niet zo bekend bent met veganistisch eten kan je eens aanschuiven bij Carla thuis om te ervaren hoe lekker veganistisch eten kan zijn. Ze organiseert de aanschuiflunch voor maximaal 12 personen. Wat je op je bordje krijgt is een verrassing, maar het is altijd met aandacht gemaakt.

Contact

Nieuwstraat 62
4921 CX Made

contact@prinsesopdekikkererwt.nl
Tel: 06 10121752 (Whatsapp mag ook)

Ga voor meer informatie naar www.prinsesopdekikkererwt.nl.