Pluktuin OoijsMoois

Pluktuin OoijsMoois

Kom snel langs en ontdek en ervaar het fruit, de bloemen en de natuur bij Ooijs Moois! Op het nabij gelegen boerenland-pad kun je na het plukken een mooie wandeling maken.

Adres

Leuthsestraat 3

6576 JJ Ooij

De pluktuin

De pluktuin van de familie Arnts is de perfecte plek voor een rustmoment tijdens een wandeling of fietstocht door natuurgebied de Ooijpolder. Geniet op deze bijzondere plek van frambozen, bramen en bessen of een mooie bos bloemen die u zelf mag plukken. Je bepaald zelf je eigen kwaliteit om later de lekkerste vruchten mee te nemen in handige plukdozen.

Verse vruchten zijn erg lekker en gezond vooral als u ze zelf heeft geplukt. Genieten van de rust en belevenis tussen het fruit kan alleen, of met bijvoorbeeld het gezin. Groepen kunnen op afspraak een rondleiding over het bedrijf verzorgd krijgen met kop koffie of thee in of rondom de kas. Ook verkoopt Ooijs Moois naast de verse producten ook appel-frambozencider, Mooijsap.co Social Juice (diverse eigengemaakte vruchtensappen), roodfruitjam en honing van de imker.

Duurzaamheid

 

 

Hoe werkt het?

 

De entree en het parkeren zijn gratis. De gehele tuin is vriendelijk ingericht voor jong & oud en er is een mogelijkheid om te pinnen.

Openingstijden

1 juni tot 1 oktober:
Woensdag 13:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00

Andere dagen op afspraak

Contact

Ooijs Moois
Familie Arnts
Adres: Leuthsestraat 3, 6576 JJ  Ooij
Telefoon: 024-6632835
Mobiel: 06-23347482
E-mail: b.arnts@ooijsmoois.nl
Social media: Facebook