Pluktuin Bloemrijk

Pluktuin Bloemrijk

Kom langs in Pluktuin Bloemrijk en stel je eigen boeket van biologische bloemen samen. Een mooi duurzaam en lokaal alternatief voor een boeket uit de reguliere teelt.

Adres

Geertjesweg, tussen 49 en 51

6704 PC Wageningen

Bloemrijk

Kwekerij en zorgverlener Bloemrijk is in 2007 van start gegaan. Samen met een enthousiaste groep hebben we hard gewerkt. Van de eerste ploegsnede tot het eerste boeket biologische bloemen. Inmiddels runnen we met een gedreven team de organisatie: om de bloemen te laten bloeien en om er een feest van te maken voor onze klanten!

Biologisch

Wij telen biologische SKAL gecertificeerde bloemen. De belangrijkste punten in de biologische teelt zijn dat er geen gif tegen onkruid en ongedierte wordt gespoten en geen kunstmest wordt gebruikt. De mest is afkomstig is van biologische boeren, zodat niet wordt geleund op de bio-industrie. Dit alles voor een schone natuur waarin ook vlinders, vogels en vleermuizen kunnen gedijen tussen de bloemen.

Zelf plukken

In de Pluktuin vind je een uitgebreide selectie van de bloemen, die wij op de kwekerij telen. Zo kun je in alle geuren en kleuren zelf bloemen plukken en je eigen boeket samenstellen. Wanneer je het leuk vindt om je creativiteit helemaal de vrije loop te laten, dan is de pluktuin zeker iets voor jou. Ook voor kinderen is het een leuke ervaring.

Met een plukkaart kun je drie keer per seizoen genieten van het opeenvolgende bloemenspel. Maar ook voor één keer plukken ben je van harte welkom.

Als je een boeket bloemen komt plukken of afhalen is de toegang vanzelfsprekend gratis, anders € 2,50 p.p.

Openingstijden

Juni t/m september:

Woensdag en zaterdag 12:00 – 16:00 uur

Voor groepen op afspraak

Contact

Martin Heutink

Bezoekadres
Geertjesweg tussen 49 en 51 (ongenummerd)
6704 PC Wageningen

Telefoon: 06 126 621 26
Mail: info@kwekerijbloemrijk.nl