People’s Farm

People's Farm

People's Farm is een groenteproducent die niet alleen op het land actief is, maar hun klanten ook voorziet van heerlijke recepten.

Adres

Breetse Peelweg 16

5993 NC Maasbree

Over People’s Farm

People’s Farm is een bedrijf dat zich na een periode van grootschalige teelt weer is gaan focussen op de eindconsument van hun producten.

De Producten

People’s Farm biedt een reusachtig aanbod aan producten die wekelijks in ’t Verskratje te vinden zijn. Met deze producten kunt u diverse recepten bereiden die op de website van People’s Farm staan. Van pompoen tot suikermais en asperges. Het is bijna te veel om op te noemen. Heb je interesse in de lijst met groenten? Klik dan hier! Sinds 2019 is er ook een winkel bij de Farm.

Activiteiten

Niet alleen voor het halen van groenten kun je terecht bij People’s Farm. Ze organiseren namelijk ook kookworkshops en uitjes. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen in de moestuin voor een onvergetelijke ervaring. Dus zoek je nog een bedrijfsuitje of een verrassende locatie voor een excursie? Stop met zoeken!

Contact

Voor algemene vragen over People’s Farm kan je Marcel bellen op 06-53382460 of een e-mail┬ásturen. Voor vragen over ’t Verskratje en de workshops kun je het beste Yvonne bellen op 06-49103104.

En als u echt enthousiast bent kan u langsgaan bij People’s Farm!
Breetse Peelweg 16
5993 NC Maasbree

Openingstijden winkel

Vrij: 13.00 – 18.00
Za: 09.00 – 12.00