Pannekoekenmolen de Graanhalm

Pannekoekenmolen de Graanhalm

In dit gezellige pannekoekenhuis kan je al sinds 1978 genieten van echte Zeeuwse pannekoeken. Wat maakt deze pannekoeken nou echt Zeeuws? Ze zijn gemaakt van Zeeuwse Vlegel volkoren dat door de molenaar zelf gemalen wordt in de molen van de Graanhalm.

Adres

Burghseweg 53

4328 LA Burgh-Haamstede

Het molenwinkeltje

Pannekoekenmolen de Graanhalm is een leuk uitstapje voor alle leeftijden. Ze beschikken namelijk over een prachtige theetuin, speeltuin en natuurlijke de prachtige molen. Wil je thuis ook zo’n lekkere pannekoek maken? Dan kan je in het molenwinkeltje heerlijke volkoren tarwemeel van de Zeeuwse Vlegel kopen. Dit erkende streekproduct wordt in de eigen molen gemalen. Van dit meel maken ze onder andere pannekoekenmix, kruidkoekmix en broodmix. Verder beschikt de winkel over een breed assortiment aan lokale streekproducten zoals jam, mosterd en verschillende soorten bier.

 

Het pannekoekenhuis

In het pannekoekenhuis kan je volkoren pannekoeken eten die gemaakt zijn van Zeeuwse Vlegel tarwe dat is gemalen in de molen. In het beslag zit geen vet, olie, of suiker en er wordt gebruik gemaakt van zonnebloemolie tijdens het bakken. Neem vooral een kijkje op de uitgebreide menukaart met specials als de vegetarische pannekoek.

Na het eten van je pannekoek kan je na afloop genieten van één van de negen desserts die worden bereid met 100% natuurlijke ingrediënten. Ze hebben verschillende opties, van sorbetijs tot roomijs en er is tevens een leuk ijsje voor de kinderen!

Contact

Burghseweg 53
4328 LA Burgh-Haamstede

info@pannekoekenmolen.nl
Tel: 0111 652415

Openingstijden

Dagelijks welkom vanaf 12:00 tot 20.00 uur!

Kijk voor meer informatie op www.pannekoekenmolen.nl.