OERWOUD – veganistisch café

OERWOUD - veganistisch café

Oerwoud is het groenste plekje in het centrum van Den Bosch. Bij Oerwoud kun je terecht voor alles dat groen, gezond en duurzaam is.

Adres

Vughterstraat 84

5211 GL 's-Hertogenbosch

OERWOUD

OERWOUD is een stadstuinwinkel/ plantenwinkel en vegan health café in één. In de plantenwinkel verkopen ze de mooiste kamerplanten, moestuinplanten, biologische zaadjes, gifts en plantenboeken. Terwijl je in het café, omringd met planten, heerlijk kunt relaxen om te genieten van groene heerlijkheden.

Zo serveren ze versgeperste sapjes, groene smoothies, huisgemaakte chai latte, vegan smoothiebowls en een wereldse lunch. Ook maakt eigenaresse Larisa gezonde taartjes van haar eigen merk PLANT, zoals de blissballetjes, cheesecake en granola. Ook geeft Larisa workshops, zoals plant yoga, wildplukken en moestuinieren. Op de website vind je meer informatie hierover.

Geen tijd? Geen probleem! Ze doen ook aan Oerwoud take-away.

Duurzaamheid

OERWOUD is letterlijk én figuurlijk het groenste plekje van Den Bosch. Naast dat je je bij Oerwoud door een ware jungle waant, is het ook hartstikke groen op het gebied van duurzaamheid. Het doel is om alles dan ook zo duurzaam mogelijk te maken.

Heb je een plant thuis staan die te groot wordt, ga je verhuizen of heb je er gewoon te veel? Breng hem naar Oerwoud en zij zorgen ervoor dat de plant een nieuwe eigenaar en zo een tweede leven krijgt.

In het vegan health café is alles biologisch, plantaardig en bereid met de meest verse, pure en eerlijke ingrediënten van biodynamische boeren uit de buurt en eigen tuin.

Openingstijden

Op zoek naar een plant met een verhaal of een van de taartjes proeven? Kom dan langs bij OERWOUD op de volgende dagen.

Dinsdag: 11:00 – 17:00
Woensdag: 11:00 – 17:00
Donderdag: 11:00 – 20:00
Vrijdag: 11:00 – 17:00
Zaterdag: 11:00 – 17:00
Zondag: 11:00 – 17:00

Meer weten?

Kijk dan op www.oerwouddenbosch.nl

OERWOUD is ook te volgen op Facebook en Instagram.