Natuurvoedingswinkel De Morgenster

Natuurvoedingswinkel De Morgenster

De Morgenster wordt gerund door het echtpaar Harm en Ineke Wierenga. Al 30 jaar bieden zij vol enthousiasme eerlijke, heerlijke en natuurlijke producten aan in hun natuurvoedingswinkel in Hoogezand. Alle producten die in de Morgenster te vinden zijn, bezitten het 'Demeter' keurmerk. Dit betekent dat zij het dierenwelzijn en milieu op gezonde wijze in stand houden.

Adres

Hoofdstraat 45

9601 EA Hoogezand

Kleinschalig, regionaal en duurzaam

Grootschalige, verontreinigende landbouw komt in eerste instantie ten goede aan grootaandeelhouders, multinationale zaadbedrijven en grote supermarktketens. Biologische landbouw daarentegen zorgt voor een grote verscheidenheid aan planten en dieren, een goede bodemvruchtbaarheid en gezonde, smaakvolle voedingsmiddelen. Je kiest voor duurzame landbouw en voor een aarde die toekomstige generaties gezond kan voeden. De Morgenster maakt die keuze al ruim dertig jaar, maar er is meer. Zij kiezen ook voor kleinschaligheid zodat kleine telers, verwerkers en groothandels een fatsoenlijk bestaan opbouwen en niet ten onder gaan in het grootschalige geweld van het grote geld. Daarnaast proberen ze bij De Morgenster ook zoveel mogelijk producten uit de regio te betrekken.

Breed assortiment

Bij de natuurvoedingswinkel heb je keuze uit een erg breed assortiment. Van brood, zuivel en vlees tot thee, wijn en voeding voor je hond of kat. Ook kan je bij De Morgenster terecht voor chocolade! Maar in tegenstelling tot wat veel mensen denken is de chocola van De Morgenster is niet ongezond. Pure, rauwe cacao bevat namelijk vele gezonde voedingsstoffen en dit gebruiken zij dan ook voor hun chocolade!

Ook je huis schoonhouden kan met het milieu in je achterhoofd. Duurzaam schoonmaken doe je door weinig water te gebruiken, niet meer schoonmaakmiddel te gebruiken dan nodig is en zo min mogelijk afval te produceren. Om milieuvriendelijk schoon te maken kan je het beste voor schoonmaakmiddelen kiezen die natuurlijk en biologisch afbreekbaar zijn. Er zijn verscheidene merken die dit soort schoonmaakmiddelen produceren en die je kunt vinden bij De Morgenster.

Contact

Hoofdstraat 45
9601 EA Hoogezand

natuurvoedingmorgenster@gmail.com
Tel: 0598 397 502

Openingstijden

Ma : 13:30 – 18:00 uur.
Di t/m vr: 10:00 – 18:00 uur.
Za: 10:00 – 17:00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.morgenster-hoogezand.nl.