Natuurvlees

Natuurvlees

Weten waar het vlees vandaan komt, met oog voor het welzijn van de dieren en de natuur. Het zijn al jaren de uitgangspunten van Natuurvlees.nl. Ze werken met kleinschalige boeren uit de regio Waterland, boeren met hart voor hun vak. Het resultaat? Puur en eerlijk vlees, en dat proef je!

Adres

Raadhuisstraat 27

1474 HH Oosthuizen

Het Bedrijf

Werken met vlees is een ambacht om trots op te zijn, zo vinden Jasper Hanjoel en zijn vijftien medewerkers. Zij werken al jaren met vlees en zetten zich in om een zo goed mogelijke kwaliteit neer te zetten. Jasper is dan ook regelmatig bij de boer te vinden om te kijken hoe het met het vee gaat.

Samen met hun boeren zorgen zij ze bij Natuurvlees voor smakelijk vlees. Hun boeren komen veelal uit het veenweidegebied Waterland. Ze kennen de boeren persoonlijk en bezoeken ze regelmatig. Samen hebben ze afspraken gemaakt over hoe de dieren verzorgd worden. Als het om dierenwelzijn gaat, dan zijn hun boeren minstens zo ambitieus als zijzelf.

De worstenmakerij

In de worstenmakerij wordt al het vlees verwerkt ten behoeve van de productie van bijvoorbeeld worsten. Alles begint echter bij het afvliezen en uitbenen van het vlees. Iedere week komt het vlees vers binnen en wordt het direct verwerkt. Dit resulteert in mooie en verse producten die online te verkrijgen zien via de webshop en in hun winkel in Oosthuizen. Neem daarom eens een kijkje op de site of kom gerust een keer langs!

Contact

Raadhuisstraat 27
1474 HH Oosthuizen

info@natuurvlees.nl
Tel: 0299 403 468

Openingsstrijden

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00 uur.
Za: 08:00 – 16:00 uur.

Ga voor meer informatie naar www.natuurvlees.nl.