Natuurlijk Tomaat

Natuurlijk Tomaat

Natuurlijk Tomaat biedt het hele jaar een groot assortiment aan biologische producten. Niet alleen biologische groenten en fruit, maar ook biologische sappen, brood, vlees en verse salades.

Adres

Klein Dongenseweg 81

5106 AB Dongen

Eerlijk en heerlijk

De mensen achter Natuurlijk Tomaat zijn Alfons en Henriëtte van den Hoek uit Klein Dongen. In het jaar 2000 hebben zij de tomatenkwekerij Aldo BV van de ouders van Alfons overgenomen. Eind 2015 zijn ze gestart met het biologisch telen van diverse groenten, Skal-gecertificeerd. Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met biologische producten, zijn ze al snel met eigen producten een boerderijwinkel gestart.

In de kas kweken ze op biologische wijze verschillende soorten tomaten en komkommers. De tomaten zijn onder andere cherry tomaten, san marzano’s, cocktail- en roma tomaatjes en de trostomaten. Ze zijn enorm gedreven om een eerlijk, heerlijk en kwalitatief goed product te leveren. Verder vinden ze het belangrijk te verbinden en te innoveren.

Van de eigen tomaten maken ze tevens sauzen voor soep en pasta. Daarnaast maken ze tomatenjam en chutney. In samenwerking met De Laarhoeve worden de tomatenketchup en de tomaatjes op zoetzuur gemaakt. De verse en houdbare producten verkopen ze in de biologische boerderijwinkel en in boerderijwinkeltjes in de nabij omgeving.

De winkel en activiteiten

In de biologische winkel vind je volop groente en fruit en natuurlijk de eigen producten van Henriette. Ze bieden ook zuivelproducten zoals kaas van Bastiaansen en zuivel van de Weerribben. Ze bakken zelfs dagelijks vers brood af van bakker Van der Westen (Zonnemaire) uit Waspik. Het assortiment is zo breed dat ze in bijna alle dagelijkse boodschappen kunnen voorzien. Ze hebben zelfs lekker speciaal bier! Dus houd je van verantwoord en biologisch of gewoon lekker eten en drinken? Kom dan vooral eens langs en laat je verrassen!

Daarnaast zijn er tal van activiteiten op het bedrijf mogelijk. Denk aan rondleidingen voor volwassenen, maar ook voor kinderen van de lagere school (via Klasseboeren). Het volgen van workshops in de kaskeuken is ook mogelijk. Hierbij staat de beleving van de groei en het oogsten van verse producten voorop. Het is zelfs mogelijk midden in de kas te vergaderen.

Contact

Klein Dongenseweg 81
5106 AB Dongen

info@natuurlijktomaat.nl
Tel: 06 – 302 11 261

Openingstijden

Ma t/m vr: 09.00 tot 18.00 uur.
Za: 09.00 tot 16.00 uur.

Ga voor meer informatie naar www.natuurlijktomaat.nl.