Margot Maakt ’t – Veganistische catering

Margot Maakt 't - Veganistische catering

Margot Maakt ‘t is hét smakelijke antwoord op al je duurzame cateringvragen in Utrecht. Margot is gespecialiseerd in plantaardige maaltijden en buffetten met af een toe een uitstapje naar een vegetarisch gerecht. Ze bereidt (h)eerlijke, kleurrijke en gezonde gerechten met verse producten en uitsluitend biologische ingrediënten!

Adres

Grebbeberglaan 15

3527 VX Utrecht

Over Margot

Al sinds haar tienerjaren was Margot begaan met natuur en milieu. Zij at vegetarisch, liet zich liever niet met de auto vervoeren en had een afkeer voor plastic. In die tijde groeide Margot op in een geleerd gezin. Niet gek dat zij na de middelbare school het leren in exacte vakken voortzette. Zij ging natuurkunde studeren, maar kwam er al gauw achter dat ze er niet op haar plek was. Na een aantal jaar als vrijwilliger op het gebied van natuur en milieu begon ze haar eigen voedingswinkel. Hier heeft ze 30 jaar de kost mee verdient, maar toen zij de kans kreeg deze te verkopen, greep ze die direct.

Vervolgens begon ze haar cateringbedrijf Margot Maakt ’t. Inmiddels runt Margot al een paar jaar haar bedrijf en dat loont: steeds meer mensen vinden hun weg naar haar bedrijf en laten zich graag verrassen door Margots kook- en bakkunsten met producten die niet alleen biologisch zijn, maar ook nog eens een zo klein mogelijke impact hebben op het milieu.

Catering

Een lunch, een borrel of een diner: Margot neemt het je met liefde allemaal uit handen. Uiteraard zijn alle maaltijden van Margot Maakt ’t vegan, maar Margot weet het zeker: als je de gerechten eenmaal hebt geprobeerd, weet je voor altijd dat je heel erg lekker kunt eten zonder dierlijke producten. Daarbij zijn alle gerechten en hapjes uitsluitend gemaakt van biologische producten. Daarmee heeft Margot het EKO certificaat ‘Goud’ ook dik verdiend.

Maar niet alleen door middel van verantwoorde producten probeert zij de voetafdruk van haar bedrijf zo klein mogelijk te houden. Margot levert haar biologische producten namelijk het liefst per bakfiets! Deze laadt ze op met elektriciteit afkomstig van haar zonnepanelen. Duurzamer kan bijna niet!

Gebak

Margot heeft op haar website tal van vegan en glutenvrij gebak staan. Deze lekkernijen zijn uiteraard gemaakt van biologische producten. Er is ontzettend veel keus. Maar wil je toch liever iets anders? Of heb je allergieën? Dan kan je dat Margot gerust laten weten. In overleg is er altijd wel wat mogelijk.

Contact

Grebbeberglaan 15
3527 VX Utrecht

margot@margotmaaktt.nl
Tel: 06-44428119

Openingstijden

Op afspraak, in Utrecht.

Kijk voor meer informatie op www.margotmaaktt.nl.