Maalderij De Gouden Engel

Maalderij De Gouden Engel

Het samenspel van mens en wind, graan malen op windkracht en daarmee het oude ambacht van molenaar levend houden. Sinds de opening in 2009 is bijna dagelijks de molen op Maalderij De Gouden Engel in werking voor het malen van diverse granen tot meel. In de winkel van de molen kan je behalve de vele meelsoorten ook een uitgebreid assortiment bakmixen kopen, samengesteld uit puur biologische ingrediënten.

Adres

Kanaaldijk 236

1831 BE Koedijk

De winkel

Op de begane grond van de molen bevindt zich de winkel van Maalderij De Gouden Engel. Tijdens de openingstijden kan je hier terecht voor diverse soorten meel, bakmixen, taarten, koekjes, brood van Bakkerij Zonnemaire, groentetassen, en diverse andere biologische producten. Ook kan je hiervoor terecht bij de webwinkel van de maalderij.

Banketbakkerij

Als meisje van 6 wist Judith Breed dat ze banketbakker wilde worden. Ze kreeg de kans om met haar ouders mee te gaan werken en inmiddels heeft ze een mooi assortiment biologische taarten ontwikkeld, zoals spelt-aarbeienkwarktaart, worteltaart en brownietaart. Ze bakt met veel verschillende ingrediënten, zodat er ook taarten zijn zonder geraffineerde suiker, tarwe of dierlijke producten. Daarbij wordt alles met de hand bereid. De banketbakkerij is onderin de molen waar je haar aan het werk kunt zien, de producten kunt kopen, én een taart naar eigen smaak voor diverse gelegenheden kunt bestellen.

De Picknick-Kar en verkoop

Vanaf september 2017 is de maalderij officieel op pad met een eigen foodcar: De Picknick-Kar. Deze is in te huren voor diverse feesten om lekkernijen te serveren.

Naast de in te huren foodcar verkoopt de maalderij de eigen producten ook op markten en evenementen. Denk aan muffins, kleine appeltaartjes, brownies en blondies, hartige taartjes en kaasstengels: voor ieder wat wils! En natuurlijk alles biologisch en vegetarisch (een aantal lekkernijen zijn suikervrij, lactosevrij en vegan). Op Facebook kan je volgen op welke evenementen of markten je ze kunt vinden! Liever naar een biologische winkel? Bekijkt dan eens de verkooppunten op de website.

Contact

Kanaaldijk 236
1831 BE Koedijk

info@maalderij-degoudenengel.nl
Tel: 06-23251210

Openingstijden

Woe, vr en za: 10.00 – 17.00 uur.

Ga voor meer informatie naar www.maalderij-degoudenengel.nl.