Familiebedrijf van Lievenoogen
Tinus en May van Lievenoogen startten omstreeks 1980 met het houden van vee. Voornamelijk zeugen, mestvarkens en kalkoenen waren te vinden op hun erf. In 2000 werden de zeugen, vleesvarken en de kalkoenen ingeruild voor de limousins. Wat ondertussen uitgegroeid is tot een kudde van ruim 60 runderen. Zonen Nico en Laurens beheren nu samen met May en Tinus de onderneming, een echt familiebedrijf dus.
(h)eerlijk stukje vlees
De 60 runderen worden op natuurlijke wijze gehouden wat resulteert in een heerlijk en vooral eerlijk stukje vlees. Het vlees is vrij van hormonen, kleur en smaakstoffen en zit bomvol waardevolle voedingsstoffen. Bovendien weet je precies waar het vandaan komt. Er worden drie verschillende vleespakketten (±6,5 kg, 13 kg of 20 kg) aangeboden met o.a. rosbief, biefstuk, riblappen, poelet en meer.