Limousinbedrijf Van Lievenoogen

Limousinbedrijf Van Lievenoogen

Limousinbedrijf van Lievenoogen verkoopt (h)eerlijke Limousin rundvlees pakketten van eigen runderen die op natuurlijke wijze gehouden worden.

Adres

Blake Beemd 10

6027 NW Soerendonk/Gastel

Familiebedrijf van Lievenoogen

Tinus en May van Lievenoogen startten omstreeks 1980 met het houden van vee. Voornamelijk zeugen, mestvarkens en kalkoenen waren te vinden op hun erf. In 2000 werden de zeugen, vleesvarken en de kalkoenen ingeruild voor de limousins. Wat ondertussen uitgegroeid is tot een kudde van ruim 60 runderen. Zonen Nico en Laurens beheren nu samen met May en Tinus de onderneming, een echt familiebedrijf dus.

(h)eerlijk stukje vlees

De 60 runderen worden op natuurlijke wijze gehouden wat resulteert in een heerlijk en vooral eerlijk stukje vlees. Het vlees is vrij van hormonen, kleur en smaakstoffen en zit bomvol waardevolle voedingsstoffen. Bovendien weet je precies waar het vandaan komt. Er worden drie verschillende vleespakketten (±6,5 kg, 13 kg of 20 kg) aangeboden met o.a. rosbief, biefstuk, riblappen, poelet en meer.

Natuurbegrazing

De runderen zijn bijna het hele jaar door buiten in de (natuur)wei te vinden waar ze kunnen eten van kruidenrijk grasland. Zelfs in de winter! Maar dan lopen ze op percelen waar een gedeelte bos is zodat ze uit de wind en regen kunnen staan. Door het vrij laten grazen van de runderen zorgen ze ervoor dat de gronden op een natuurlijke manier onderhouden worden. Dus zonder kunstmest en gewasbeschermingsmiddelen. De familie zijn veehouders met een hart voor hun dieren.

Contactgegevens

Een vleespakket bestellen, een prijs aanvragen of een kijkje nemen op het Limousinbedrijf? Neem contact op door een email te sturen naar: nicovanlievenoogen@gmail.com

De bedrijven van de familie van Lievenoogen zijn gelegen aan de Blake Beemd 10 in Soerendonk en aan de Heikant 19 in Gastel.

Kijk voor meer informatie op hun Facebookpagina