Libera-Pera

Libera-Pera

Bij Libera-Pera kun je terecht voor honing van verschillende locaties, zelfgemaakte calendula crème en huidverzorgende oliën die gemaakt worden met de bloemen uit eigen tuin. Bezoek ook eens de tuin!

Adres

Esweg 32

9305 TB Roderesch

De Praktijk van Libera-Pera

Libera-Pera in Roderesch in Drenthe is de gezondheidspraktijk van Arnold Pera. Hij is imker en verkoopt honing van verschillende locaties. Bij de achterdeur van zijn huis staat een zelfbedieningskastje. Bezoekers vinden daar de honing, zelfgemaakte calendula crème en huidverzorgende oliën die gemaakt worden met de bloemen uit eigen tuin.

De praktijk van Pera is omringd door natuur. Er is een grote bloemen- en groentetuin. Ook is er bos rondom het huis. De tuin met volop drachtplaten voor insecten mag bezocht worden evenals het bijbehorend bos.

Kom tot rust met behulp van de natuur

Arnold Pera was leerkracht in het basisonderwijs, maar tegenwoordig richt hij zich helemaal op zijn eigenpraktijk voor magnetiseren. Magnetiseren is het doorgeven van energie met als doel het herstellen van de energiebalans bij mens, dier en plant. Bij het magnetiseren wordt gebruik gemaakt van het energieveld dat om ons heen zit.

Contact

Adres: Esweg 32, 9305 TB, Roderesch

Tel: 050 50 13 65 9

E-mail: info@libera-pera.nl

Website: libera-pera.nl