Landwinkel De Woerdt

Landwinkel De Woerdt

Bij een bezoek aan Landwinkel De Woerdt kan het zomaar zijn dat het water je in de mond loopt. Bonbons, kazen, sappen, bieren en cadeauartikelen staan uitgestald rondom het brede assortiment appels en peren uit het eigen fruitbedrijf. ‘Wij vertellen het verhaal achter de producten, dat geeft de klant vertrouwen.’

Adres

Woerdsestraat 4

6684 DL Ressen

Streekproducten met een verhaal

Eigenaar Wessel van Olst: ‘Het fruitbedrijf is het hart van ons bedrijf. Daar telen we 12 soorten appels en 5 soorten peren. Deze appels, peren en de bonbons, jams en sappen die we ervan laten maken, zijn te koop in onze Landwinkel. Daarnaast verkopen we streekproducten van andere boeren. Van al onze producten weten we wie de ondernemer is, hoe hij met zijn dieren en zijn teelt omgaat. Dat verhaal delen we met onze klanten. We doen dit bijvoorbeeld op de etiketten en we vertellen het in de winkel.’

De Woerdt is aangesloten bij Coöperatie Landwinkel. De aangesloten boeren wisselen onderling de producten uit. Zo heeft de landwinkel bijvoorbeeld kaas van Kaasboerderij Weenink uit Lievelde, vlees van scharrelvarkens uit Dreumel, scharrelroom van de Eekhoeve uit Veenendaal en melk van Landwinkel IJsseloord.

Onderscheidend en biologisch

Het assortiment focust zich op kaas, fruit, sap en cadeaupakketten. Daarin willen ze de beste zijn, omdat ze zich hiermee echt kunnen onderscheiden van de supermarkt. Dit vult De Woerdt aan met diverse boerendelicatessen zoals bier, wijn, pasta, mosterd, cakemixen en nog veel meer. In haar fruitbedrijf teelt De Woerdt zoveel mogelijk biologisch. Schadelijke beestjes worden  bijvoorbeeld bestreden met nuttige beestjes, zoals de oorworm en het lieveheersbeestje.

Activiteiten in de boomgaard

Beleving is een belangrijk aspect bij de klanten. Daar zorgen ze dan ook goed voor in de vorm van fairs, appelplukdagen en een Klompenpad door de boomgaard. Verder kun je met je camper overnachten in de boomgaard. Ze zoeken actief de samenwerking met anderen, zodat ze hun concept nog verder kunnen uitbouwen en ook in de toekomst aantrekkelijk blijven voor klanten. Ze willen met elkaar én met de samenleving ondernemen.

Contact

Woerdsestraat 4
6684 DL Ressen

info@dewoerdt.nl
Tel: 0481 464 027

Openingstijden

Ma t/m do: 08.30 – 18.00 uur.
Vr: 08.30 – 20.00 uur.
Za: 08.00 – 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.dewoerdt.nl.