Landgoed Groot Dasselaar

Landgoed Groot Dasselaar

Groot Dasselaar is sinds 2020 begonnen met het verkopen van eerlijk en puur kalf- en rundvlees. De reden hiervoor is dat zij een verschil willen maken in de vleesproductie. Groot Dasselaar staat achter een vermindering van de vleesconsumptie en meer dierenwelzijn. Als je vlees eet, zorg er dan voor dat je vlees koopt dat op een dierwaardige wijze tot stand is gekomen.

Adres

Waterweg 109

3882 RB Putten

Landgoed Groot Dasselaar

Op het eeuwenoude coulisselandschap van Groot Dasselaar lopen kalveren en runderen gedurende de lente, zomer én najaar in de wei. In de winter verblijven zij in potstallen met een dikke laag stro.

Wanneer je iets bestelt uit het assortiment van Groot Dasselaar, zal je altijd hoogwaardig vlees krijgen dat op een dierwaardige wijze en met respect voor de natuur is geproduceerd. De dieren worden namelijk gevoerd met een grote diversiteit aan voer, waardoor er geen gebruik hoeft te worden gemaakt van overbodige medicijnen. Daarbij wordt de mest op het landgoed verwerkt, waardoor de boerderij zorgt draagt voor kringlooplandbouw met een grote biodiversiteit als resultaat. Tevens hebben ze vennen aangelegd voor vogels en amfibieën en zijn er weidebloemen ingezaaid voor insecten.

Producten

Groot Dasselaar verkoopt diepgevroren vlees via verschillende soorten vleespakketten die variëren in prijs van 50 tot 150 euro. Daarnaast kan je zelf je pakket samenstellen uit de maar liefst 27 soorten vleesproducten die de boerderij aanbiedt. Zo hebben ze de bekende rollade, biefstuk en worst, maar ook bavette, picanha en côte de boeuf. Genoeg keuze dus!

De producten van Groot Dasselaar zijn tot slot ook te verkrijgen in de nabijgelegen landwinkel in Ermelo. Kom daarom gerust een keer langs als je een vraag hebt of als je het assortiment wilt bekijken.

Contact

Waterweg 109
3882 RB Putten

Vragen? Neem contact op via het contactformulier op de website, stuur een mail naar landgoedgrootdasselaar@outlook.com of ga voor meer informatie naar www.landgoedgrootdasselaar.nl.

Heb je interesse in de producten van Groot Dasselaar? Plaats dan een bestelling op de bestelpagina van de website. Je kunt deze op woensdag tussen 15.00 en 17.00 uur of op zaterdag tussen 09.00 en 11.00 uur komen ophalen.