Land en Boschzigt

Land en Boschzigt

Land en Boschzigt is de oudste biologisch-dynamische tuinderij in Nederland. Verscholen tussen de bossen op een van de `s Gravelandse landgoederen worden hier sinds 1947 verschillende groenten, fruit en kruiden geteeld.

Adres

Leeuwenlaan 34

1243 KB ‘s-Graveland

De oogsttuin

Een heel seizoen lang, ongeveer 32 weken, oogst je wekelijks groenten bij Land en Boschzigt. De tuinders geven per week aan wat er klaar is. Als het kleinfruit rijp is en de bloemen bloeien pluk je daar ook wat van mee.

Vanaf half april tot eind november kun je op de tuin terecht. Je kunt alles in één keer oogsten, of het oogsten over meerdere dagen verspreiden. Je mag je oogstaandeel ook met een ander delen en tijdens je vakantie kan iemand in jouw plaats komen oogsten. Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van de producten die de tuin te bieden heeft!

Natuurvoedingswinkel

In de oude sfeervolle tuinschuur is de uitgebreide natuurvoedingswinkel. De vers van het land geoogste groenten zijn daar natuurlijk de trekpleister. Daarnaast is het assortiment aangevuld met groenten en fruit van collega telers, uiteraard alles biologisch(dynamisch). En om je niet veel auto- of fietskilometers te laten maken, kan je werkelijk voor al je boodschappen in de winkel terecht. Dus ook voor brood, zuivelproducten, 35 soorten kaas, sapjes, wijnen, vlees en een ruime keus droogwaren. Zo vind je alles op één plek!

Tip: een winkelbezoek is leuk te combineren met een wandeling of bezoek aan het terras!

Contact

Leeuwenlaan 34
1243 KB ‘s-Graveland

dewinkel@landenboschzigt.nl
Tel: 035-6561687

Openingstijden april t/m november

Za: 10.00 – 13.00 uur.
Woe t/m vr: 16.00 – 20.00 uur.

Meer informatie vind je op www.landenboschzigt.nl.